Problemele de sănătate cu care s-a confruntat Ana Morodan. ”Am simțit că nu mai am aer, că mor”

28.08.2021, 13:18
Problemele de sănătate cu care s-a confruntat Ana Morodan. ”Am simțit că nu mai am aer, că mor”
Problemele de sănătate cu care s-a confruntat Ana Morodan. ”Am simțit că nu mai am aer, că mor”

Cunoscuta influenceriță Ana Morodan a mărturisit cu ce probleme de sănătate s-a confruntat. La postul de televiziune Antena Stafs, aceasta a explicat cât de afectată a fost de probemele pe care le are la rinichi, dezvăluit prin ce momente dificuile a trecut. ”Am simțit că nu mai am aer, că mor”, a mărturisit aceasta.

Ana Morodan a mărturisit că postul de televiziune Antena Stars că suferă de probleme la rinichi.

Acesta a mărturisit prin ce dureri chinuitoare a trecut din cauza acestor probleme.

Problemele de sănătate cu care s-a confruntat Ana Morodan. ”Știu doar că doare ca naiba”

„Am un corp care creează foarte multă aciditate, motiv pentru care se creează pietre la rinichi. Când pornesc pe canal, medicii mi-au spus că e ca și cum ai naște, depinde cât de mare e piatra. Așa se spune că durerea de rinichi e mai mare decât durerea unei nașteri. Eu nu știu cum e, știu doar că doare ca naiba”, a dceclarat Ana Morodan, precizează spynews.ro.

„Am descoperit chestia asta în urmă cu 9, 10 ani, într-o noapte când m-am ridicat să merg la toaletă și lângă toaletă am căzut. Am simțit că nu mai am aer, că mor. Am ajuns la spital urlând în asemenea hal încât un domn cu degetul tăiat m-a lăsat să intru înaintea lui. După 10 ani știu care sunt fazele pe care trebuie să le trec ca să nu mai am durerile alea crunte. (…) Eu m-am născut cu un rinichi lent cumva. Nu performează ca celălalt. (…) Am fost la toate clinicile, în Elveția, mi-am făcut toate analizele. Eram în stare să mănânc și furnici de durere”, a mai mărturisit Ana Morodan.

Ana Morodan a avut o relație cu Killa Fonic

În urmă cu ceva timp, Ana Morodan a acceptat provocarea lui Cătălin Măruță de a participa la rubrica ”Spui tot sau îți ia gura foc”. Printre altele, cea supranumită ”Contesa Digitală”, a făcut o dezvăluire neașteptată despre viața sa sentimentală.

Întrebată la emisiunea respectivă cu ce bărbat a avut o aventură, iar presa nu a aflat niciodată, Ana Morodan a dat numele cântărețului Killa Fonic. ”Este un super bărbat. M-a cerut în căsătorie, întreabă-l”, a spus Ana Morodan. De asemenea, celebra influenceriță a menționat că artistul Killa Fonic este bărbatul cu care s-ar căsători și mâine.

citește și...