Cum s-a ales Ana Morodan cu porecla ”Contesa Digitală”. ”Ador ceaiurile cu bârfe”

23.03.2020, 09:44
Cum s-a ales Ana Morodan cu porecla ”Contesa Digitală”. ”Ador ceaiurile cu bârfe”
Cum s-a ales Ana Morodan cu porecla ”Contesa Digitală”. ”Ador ceaiurile cu bârfe”

Vedeta online Ana Morodan, ân vârstă de 35 de ani, este cunoscută drept ”Contesa Digitală”. Aceasta a explicat de unde i se tage acest supranume.

Ana Morodan a făcut mărturisiri. Vedeta a explicat de unde vine porecla pe care o are și sub care este cunoscută de toată lumea, și anume ”Contesa Digitală”.

„Povestea a pornit în adolescenţă, la Arad. Ador aristocraţiile, porţelanurile, catifeaua şi ceaiurile cu bârfe, iar prietenii îmi spuneau des ”Te crezi contesă?!””, a dezvăluit Ana Morodan, potrivit click.ro.

Ana Morodan e ”detectiv” la „The Masked Singer România”, care va fi difuzat de Pro TV. Aceasta îi are colegi pe Inna, Codin Maticiuc și Horia Brenciu. Ana Morodan a a dezvăluit cum se înțelege cu colegii ei.

„Suntem un fel de ”Cei 4 Fantastici”. Pe Maticiuc îl ştiu de ani buni şi ne leagă o prietenie spumoasă, pe Inna o cunoaşte o lume întreagă, deci ar fi fost culmea să o ratez tocmai eu, iar cu domnul Brenciu, singurele intersectări au fost eu – trecând pe stradă şi el – afiş de concert de Crăciun, la Sala Palatului. Ne admirăm reciproc şi ne distrăm superb împreună”, a afirmat ”Contesa Digitală”.


„Ne distrăm mult şi după ce se opresc camerele de filmat. Suntem toţi personalităţi puternice şi e un dans splendid de replici şi glume simpatice între noi. Ne place să ne lansăm în polemici condimentate sau să ne pasăm tot felul de indicii care ne situează la poli total opuşi: eu în Las Vegas şi Maticiuc, la Tokyo, de exemplu. Sau eu la Craiova, iar Inna, la Londra. Dar tocmai ăsta e farmecul show-ului, că nu ştii niciodată cine dintre noi reuşeşte să se apropie de celebritatea de sub mască”, a mai spus vedeta.

citește și...