Drama pe care a trăit-o Ana Morodan. ”Nu mai era nimeni”

11.06.2021, 15:00
Drama pe care a trăit-o Ana Morodan. ”Nu mai era nimeni”
Drama pe care a trăit-o Ana Morodan. ”Nu mai era nimeni”

Ana Morodan a trecut prin momente dificile atunci când bunicii săi și părinții au încetat din viață.

Ana Morodan a fost invitată la podcastul lui Damian Drăghici, unde, printre altele, a povestit despre una dintre cele mai grele și mai dureroase perioade din viața sa, când bunicii și părinții săi au încetat din viață.  ”Eu când am auzit că părinții mei au decedat, eram într-un proiect și zburam dimineața la înmormântare și seara la proiect. Au murit trei într-o săptămână: bunică-miu, bunică-mea și taică-miu. Tatăl meu fiind sănătos, a căzut în baie și a murit. Când m-a sunat femeia de serviciu… Apoi mama mea a decedat de cancer, la un an după”, a dezvăluit Ana Morodan, potrivit spynews.ro.

”Eu nu știam datinile, eram singură, nu știam ce se face. Norocul meu că am dat peste o firmă de pompe funebre care m-a ajutat cu tot. Nu mai era nici maică-mea, nu mai era nimeni și a fost atât de pe repede înainte să facem lucrurile cum trebuie și să le oferim o înmorântare corespunzătoare, încât eu am ajuns acasă și am zis: ”Care e următorul task pe ordinea de zi?””, a adăugat ea.

Ce răspuns le dă Ana Morodan celor care o întreabă ce job are

Ana Morodan a explicat recent că i se întâmplă să fie întrebată de oameni ce job are. Aceasta a dezvăluit și ce le răspunde curioșilor. „Trebuie să înțelegem ca femei că nu e nici o competiție și că nici una nu e urâtă sau proastă. Femeile sunt niște ființe extraordinare, iar bărbații au alte calități. Să fii vocală și să vorbească, nu înseamnă să fie agresivă. Lumea mă întreabă: – Ce faci ca job?. – Sunt Ana Morodan!“, a mărturisit vedeta pentru revista Unica.

Ana Morodan, cea supranumită Contesa Digitală, susține că prin propiul exemplu înceracă să inspire cât mai multe femei.„Prin propriul exemplu o să reușesc să inspir mai multe femei. Cred foarte mult în puterea femeii și îmi place să fiu femeie. Orice femeie are dreptul să fie fericită și să-și spună părerea – doar să nu-i fie frică“, a adăugat ea.

„Primesc aproape zilnic mesaje de la femei care îmi spun că datorită mie au reușit să-și lase jobul. Poate că nu datorită mie, ci spiritului pe care eu îl induc“, a mai spus ea.

citește și...