Problemele de sănătate ale Corinei Dănilă. ”O afecțiune care se declanșează pe fond emoțional”

03.09.2021, 16:55
Problemele de sănătate ale Corinei Dănilă. ”O afecțiune care se declanșează pe fond emoțional”
Problemele de sănătate ale Corinei Dănilă. ”O afecțiune care se declanșează pe fond emoțional”

Prezentatoarea de televiziune Corina Dănilă, în vârstă de 49 de ani, a dezvăluit cu ce probleme de sănătate se confruntă. Aceasta a avut probleme la coalană în urmă cu ceva timp, dar se confruntă și cu vitiligo. ”O afecțiune care se declanșează pe fond emoțional”, a explicat vedeta de la Televiziunea Națională într-un interviu.

Corina Dănilă, una dintre gazdele emisiunii „Gala umorului” de la TVR2, a vorbit, în cadrul unui interviu pentru click.ro, despre problemele de sănătate pe care le-a avut.

”Nu am ascuns că am avut probleme legate de coloană, de articulaţii, odată cu luarea în greutate şi că am urmat programul „Good life”, sub îndrumarea unor specialişti în nutriţie, psihologie, kinetoterapie, fizioterapie şi că încerc să păstrez această nouă modalitate de a trăi sănătos. Urmez în prezent terapia cu oxigen hiperbar, pentru că oxigenul respirat difuzează din capilare în ţesuturi şi ajunge în zonele slab perfuzate, ajutându-mă la ameliorarea durerilor de coloană şi articulaţii”, a spus vedeta.

Problemele de sănătate ale Corinei Dănilă. ”Încerc, de ceva vreme, să ţin sub control evoluţia şi să ameliorez efectele”

Corina Dănilă se confruntă și cu vitiligo, o afecţiune dermatologică auto-imună.

”Tot voi aţi sesizat, la un moment dat, petele de pe mâinile mele şi v-aţi întrebat dacă sufăr de vreo boală anume. Da, e vorba despre vitiligo, o afecţiune dermatologică auto-imună, care se declanşează pe fond emoţional, în condiţii de slăbire a sistemului imunitar şi pe care o duci toată viaţa. Petele albe de pe mâini sunt vizibile mai ales în sezonul cald, când mă bronzez. Din respect pentru publicul spectator şi telespectator, folosesc machiaj şi pe faţă şi pe mâini, atât la teatru cât şi la televiziune, pentru ca omul să fie atent la ce fac şi la ce transmit, nu la petele mele de pe mâini. Încerc, de ceva vreme, să ţin sub control evoluţia şi să ameliorez efectele, cu ajutorul fototerapiei cu ultraviolete. Deci, toate cele cu care m-am confruntat şi mă confrunt încă, fac parte din viaţă şi încerc să le fac faţă atât cât pot şi cum pot”, a mai explicat prezentatoarea TV.

Corina Dănilă are o fată adolescentă

Corina Dănilă este mama unei fete adolescente, pe nume Rianna, care are 17 ani. Rianna este fruct al relației pe care prezentatoarea de televiziune a avut-o cu pilotul Norris Măgean, de care s-a despărțit în urmă cu ani.  Într-un interviu pentru revista Unica, din urmă cu ceva timp, Rianna a făcut decarații despre relația cu mama sa, Corina Dănilă. ”Mă bucur că o pot considera pe mama prietenă, pot vorbi cu ea despre orice, mă ascultă, mă sfătuiește și, în același timp, mă simt liberă. Încercăm mereu să ne facem timp pe care să-l petrecem împreună și cel mai mult ne place să ne uităm la un film bun”, spunea ea.

”Pentru mine, mama mea este doar mama, nu o persoană publică. Din clasa întâi am mers la o școală de stat și întotdeauna mama m-a tratat ca pe un copil obișnuit. E adevărat că a fost decizia mamei să nu mă expuna în mass-media, iar eu am fost total de acord. Sunt activă pe rețelele de socializare, dar am grijă la ce postez”, adăuga Rianna.

citește și...