Problemele cu care se confruntă Raluca Podea. A rămas fără dinți și și-a dat medicul în judecată

08.07.2020, 14:37
Problemele cu care se confruntă Raluca Podea. A rămas fără dinți și și-a dat medicul în judecată
Problemele cu care se confruntă Raluca Podea. A rămas fără dinți și și-a dat medicul în judecată

Raluca Podea a trecut prin momente extem de neplăcute după ce a vrut să-și pună fațete dentare.

Raluca Podea, a povestit la emisiunea ”Star Matinal”, de la Antena Stars, cum a rămas fără dinți în urma unei infecții.

”Am zis să îmi pun fațete și de atunci a început calvarul. Am suferit foarte mult. Am făcut infecție și a trebuit să îmi pună alții. Așa arăta dantura mea după fațete. am tot mers la acel medic, i-am explicat situația și mă punea să iau antibiotic. Mi-a recomandat să beau nalbă și nu aveau nicio explicație. Nu poți să lași un om în situația asta așa”, a declarat Raluca Podea, potrivit spynews.ro.

Blonda a dezvăluit că l-a dat în judecată pe medicul care s-a ocupat de ea.

”L-am dat în judecată și am tot încercat să caut pe cineva care să mă repare. Pentru că este foarte greu să te repare cineva după ce te-a stricat. Am fost la 6 medici cu sume fabuloase și atunci am rămas in pandemie fără dinți. Mi-am făcut o operație care nu a fost cu succes”, a mai spus ea, conform sursei citate.

A trecut printr-un accident teribil în adolescență

Raluca Podea a suferit un accident de mașină în adolescență. În urma accidentului, vedeta a avut nevoie de un an de recuperare. Despre momentele dificile prin care a trecut și-a amintit Raluca Podea la o emisiune de televiziune.

„Când aveam 17 ani am avut un accident de mașină. Eu mă aflam între scaune, fratele meu își pusese contura de siguranță cu cinci minute înainte de impact și el nu a pățit nimic. Am avut clavicula ruptă și am fost îngrijită acasă, a dat mama semnătură și m-a scos din spital.

Timp de un an am avut nevoie de recuperare. Arătam oribil, nu mă lăsau să mă văd, întrebam: ”mai sunt frumoasă?” și toată lumea îmi spunea că da, deși ascunseseră toate oglinzile din casă.

Timp de șase luni am delirat. Nu mai țin minte nimic din copilărie, rareori mai am pasaje când îmi mai amintesc diverse parfumuri. Doar pe prietena mea cea mai bună de atunci am recunoscut-o, acum recent”, a povestit Raluca Podea.

citește și...