Culiță Sterp a făcut accident. ”Am pus frănă și m-a băgat într-un pom”

17.06.2020, 12:51
Culiță Sterp a făcut accident. ”Am pus frănă și m-a băgat într-un pom”
Culiță Sterp a făcut accident. ”Am pus frănă și m-a băgat într-un pom”

Culiță Sterp a făcut accident cu mașina, în apropierea fermei familiei, în Hațeg.

Culiță Sterp şi-a îngrijorat fanii în urma mai multor filmuleţe în care apare maşina avariată, relatează spynews.ro.

Artistul a intrat cu mașina într-un copac. Din fericire, nimeni nu a pățit nimic.

Culiță Sterp a explicat ce s-a întâmplat la postul de televiziune Antena Stars.

„Mergeam tare pe câmp. Mergeam cu 50-60 la oră pe câmp și era foarte ud pe jos și am pus frănă și m-a băgat într-un pom. Am mers la offroad cu mașina și am dat cu ea într-un copac și am spart spoilerul, farul și am îndoit aripa. Nu îl pot numi accident că nu ne-am zgâriat. Nu a pățit nimeni nimic”, a declarat Culiță Sterp, citat de spynews.ro.

A mai avut parte de un accident

În urmă cu ceva timp, Culiță Sterp a mai fost implicat într-un accident. Acesta se afla în mașină cu mai multe persoane și a adormit la volan.

„Am avut un accident de mașină toți patru. Veneam de la mare și eram cu microbuzul nostru. Eu conduceam, iar 15 km de casă, m-a luat somnul, am ațipit. Dar am avut noroc că ne-a ținut Dumnezeu în viață”, povestea Culiță Sterp despre incidentul respectiv.

Fratele lui mai mic a participat la ”Survivor România”

Iancu, fratele mai mic al lui Culiță Sterp, a participat la emisiunea ”Survivor România, filmată în Republica Dominicană și difuzată de postul de televiziune Kanal D.  Iancu Sterp a făcut parte din echipa Războinicilor de la ”Survivor România” și a fost unul dintre cei mai competitivi concurenț/i. Iancu Sterp a reușit să se califice în finala competiției, alături de Lola și Emanuel, colegii săi din echipa Războinicilor, și Elena Ionescu, care a făcut parte din echipa Faimoșilor.

Iancu Sterp nu a reușit să câștige competiția ”Survivor România”, învingătoare a concursului fiind desemnată cântăreața Elena Ionescu, în urma voturilo primite de la telespectatori.

La competiția respectivă, Iancu Sterp a legat o relație de prietenie cu Emy Alupei, care a mărturisit că îl palce foate mult pe acesta.

citește și...