Problemele cu care s-a confruntat Iulia Albu. ”Mi-am pierdut aproape jumătate de păr”

01.06.2021, 14:49
Problemele cu care s-a confruntat Iulia Albu. ”Mi-am pierdut aproape jumătate de păr”
Problemele cu care s-a confruntat Iulia Albu. ”Mi-am pierdut aproape jumătate de păr”

Fashion-editorul Iulia Albu a vorbit despre problemele capilare cu care s-a confruntat în trecut și a explicat cum a reușit să își regenereze părul.

Iulia Albu le-a povestit fanilor săi din mediul online că a avut probleme cu părul. Aceasta a explicat cum a reușit să rezolve problemele pe care le-a avut cu podoaba capilară. „Cred că părul este punctul meu forte în acest moment, după foarte mulți ani în care știți că am avut probleme. Nu m-am axat doar pe medicație, ci am făcut și foarte multe injecții în scalp pentru regenerarea părului. Am avut și o dietă echilibrată și am făcut sport. Am ales să fac aceste Story-uri fără extensii, fără produse, doar cu părul spălat, așa cum este el”, a spus vedeta, citată de libertateapentrufemei.ro.

”După cum v-am spus, a fost o muncă foarte grea. Ca să ajung în punctul acesta, eu mi-am pierdut aproape jumătate de păr din cauza unor probleme de sănătate pe care le-am avut și din cauza stresului și a unui proiect. Noi am mai avut discuția despre vitamine pentru păr și unghii, nu este suficient. Am încercat foarte multe vitamine, unele foarte bune, majoritatea sunt ok dacă ai o situație cum este cazul meu. Personal trebuie să renunț și la gluten, și la lactoză”, a completat ea.

Iulia Albu, despre măritiș

Iulia Albu a fost căsătorită cu designerul de încălțăminte Mihai Albu, din mariajul lor rezultând o fiică, Mikaela. Cei doi au fost implicați în numeroase scandaluri în ultima perioadă de timp.

În prezent, Iulia Albu are o relație cu un bărbat care se numește Mike. Vedeta a mărturisit de curând, într-un interviu, că are planuri de măritiș.

”Da, mă mărit, dar nu știu să vă spun când. Când se va da drumul la organizat petreceri. Eu am și foarte mulți prieteni și nu pot să fac o nuntă restrânsă. Îți dai seama că voi face o nuntă restrânsă, foarte. Nu sunt sigură dacă o să fie în țară. Poate fac două, una în străinătate, una aici… nu avem de gând să facem o nuntă tipic românească. Spre exemplu, niciunul dintre noi nu agreează acest obicei de a pune bani în plic, vom face alt gen de nuntă. La noi este o problemă mare pe cine să punem nași, căci nu știm pe cine să punem. E prea complicat. Oare nu aș putea să fac fără nași?”, a declarat fashion-editorul.

citește și...