Probleme pentru Mihai Trăistariu. ”Goana asta stupidă după bani”

02.09.2020, 09:07
Probleme pentru Mihai Trăistariu. ”Goana asta stupidă după bani”
Probleme pentru Mihai Trăistariu. ”Goana asta stupidă după bani”

Mihai Trăistariu a reînceput să susțină concerte, însă a mărturisit că oboseala și-a pus amprenta asupra lui.

Cântărețul Mihai Trăistariu a avut un concert în stațiunea Venus, după ce anterior fusese la Lacul Roșu. Oboseala și-a spus cuvântul, Mihai Trăistariu mărturisind, pe pagina sa de Instagram, că a avu o stare de rău.

”Am ajuns la Venus. După un drum de la Lacu Roșu. Oboseala îmi curge prin vene. Și totuși… goana asta stupidă după bani și teama că ne lasă ăștia fără concerte la toamnă… mă fac să cânt la 20.30 un program de o oră, la un resort din stațiune.

Mi-e rău, mi-e somn și-mi vine să vomit de la atâta drum cu mașina … ?

Concluzie: am nevoie de liniște, de cineva care să mă iubească MULT și de 2-3 business-uri care să producă bani fără bătaie de cap”, le-a explicat Mihai Trăistariu fanilor săi de pe rețelele de socializare.

Afacerea care l-a ajutat să depășească criza provocată de pandemie

Mihai Trăistariu are șapte locuințe la mare, în Mamaia, pe care le-a aranjat ca la carte și le-a dat spre închiriere turiștilor, astfel că afacerea l-a ajutat să depășească cu bine perioada de criză provocată de pandemia de coronavirus, care i-a afectat pe foarte mulți artiști, având în vedere că nu au mai fost organizate spectacole, concerte și alte evenimente.

”Anul trecut am făcut schimb cu un teren, aveam unul la malul mării şi am schimbat acest teren după ce m-a sunat un dezvoltator de blocuri şi mi-a zis: Nu vrei să-mi dai mie terenul şi să-ţi dau şapte apartamente? Şi uite aşa m-am procopsit cu un apartament cu două camere şi şase garsoniere. Toate-s la malul mării în Mamaia Nord, şi vara asta e primul an când le-am dat spre închiriere. Preţurile au variat între 200 şi 350 de lei pe noapte. Sunt foarte încântat, mai ales că m-a salvat în perioada asta de pandemie când concertele au fost reduse”, a explicat de curând Mihai Trăistariu pentru click.ro.

citește și...