Pepe renunță la salonul de înfrumusețare din buricul Bucureștiului. Cât cere pe afacere

21.08.2020, 09:49
Pepe renunță la salonul de înfrumusețare din buricul Bucureștiului. Cât cere pe afacere
Pepe renunță la salonul de înfrumusețare din buricul Bucureștiului. Cât cere pe afacere

Îndrăgitul artist Pepe a decis să renunțe la una dintre afacerile pe care le are. Este vorba despre un salon de înfrumusețrae pe care îl deține în centrul Capitalei.

Pepe a luat decizia de a se retrage din afaceri. Potrivit click.ro, artistul în vârstă de 41 de ani, a hotărât să renunţe la salonul de înfrumuseţare, cu sediul pe Calea Victoriei, pe care l-a scos la vânzare cu 430.000 de euro, redus de la 530.000 de euro. E dotat complet pentru coafor, cosmetică, makeup, barbershop, manichiură-pedichiură.

”Nu e grabă, dacă se vinde bine, dacă nu, nu”

Pepe a explicat de ce a decis să vândă respectivul salon de înfrumusețare din centrul Bucureștiului.

„Era prea multă responsabilitate pentru mine pentru nimic. Am închiriat salonul de trei luni. Practic câştig aceeaşi sumă din chirie. Le-am propus celor care au închiriat să îl cumpere, le-am oferit chiar şi o variantă în rate. Până se decid l-am scos la vânzare…

Dar nu e grabă, dacă se vinde bine, dacă nu, nu. Dar el funcţionează sub acelaşi nume.

Mi-am dat seama că eu nu aveam timp să mă ocup de el, plecam în weekend câte trei zile şi când mă întorceam, nu mai ştiam ce e la salon. Eu nu aveam timp, Raluca (n.r.soţia lui) are grădiniţa”, a declarat cântărețul pentru sursa mai sus-menționată.

E căsătorit și are două fetițe

Pepe, pe numele său real Nicolae-Ionuț Pascu, este prezent pe scena muzicală din România de foarte mulți ani și bare o carieră de succes în spate. În plan personal, Pepe este însurat cu Raluca Pastramă, împreună cu care are două fetițe, Maria și Rosa. Artistul a mai fost căsătorit cu Oana Zăvoranu.

Pepe a declarat în repetate rânduri că și-ar dori și un băiețel, însă până acum nu a reușit să-și convingă partenera de viață, Raluca Pastramă, să devină părinți pentru a treia oară.

citește și...