Probleme în sarcină pentru Celia. ”A trebuit să fac o intervenție aproape pe viu”

20.01.2022, 13:43
Probleme în sarcină pentru Celia. ”A trebuit să fac o intervenție aproape pe viu”
Probleme în sarcină pentru Celia. ”A trebuit să fac o intervenție aproape pe viu”

Celia, pe numele său real Cristina Ioana Socolan, este însărcinată pentru a doua oară. Cântăreața, în vârstă de 37 de ani,  a mărturisit că s-a confruntat cu diverse probleme în sarcină, deloc ușoare. ”A trebuit să fac o intervenție aproape pe viu”, a declarat cântăreața într-un interviu pentru postul de televiziune Antena Stars.

Celia este una dintre artistele cunoscute de pe scena muzicală din România. În plan personal, Celia este căsătorită cu Ardeli Ancuța, împreună cu care are un băiețel, Angelo Ioan. Acum, cântăreața este însărcinată cu cel de-al doilea copil și urmează să devină mămică peste puțin timp.

La postul de televiziune Antena Stars, Celia a mărturisit că a avut probleme în timpul sarcinii, unele chiar grave. Aceasta a dat detalii edespre starea sa de sănătate și a afirmat că este posibil să nască înainte de termen.

Probleme în sarcină pentru Celia. ”Sarcina pune presiune pe inimă, dar cu ajutorul lui Dumnezeu totul o să fie bine”

„Au fost niște probleme care mi-au dat niște dureri îngrozitoare. A trebuit să fac o intervenție aproape pe viu și pe lângă asta au fost și încă mai sunt niște probleme. Sarcina pune presiune pe inimă, dar cu ajutorul lui Dumnezeu totul o să fie bine. Răspund foarte bine la tratament și nu e doza atât de mare încât să-mi fie teamă, plus că am început tratamentul doar din al treilea trimestru”, a explicat Celia, potrivit spynews.ro.

„Sunt foarte pozitivă. E clar că orice se poate întâmpla, se poate întâmpla să nasc mai devreme, dar eu cred că, cu starea mea de spirit și cu Dumnezeu aproape, voi merge până la final, că mai sunt cinci săptămâni. (…) Sper ca aceste probleme să pot să le remediez după, să nu fie ceva pe care să-l port o viață întreagă”, a completat cântăreața.

 

citește și...