Cântăreața Celia este însărcinată cu al doilea copil. ”E o binecuvântare faptul că dupa lungi incercări am reușit”

15.10.2021, 13:27
Cântăreața Celia este însărcinată cu al doilea copil. ”E o binecuvântare faptul că dupa lungi incercări am reușit”
Cântăreața Celia este însărcinată cu al doilea copil. ”E o binecuvântate faptul că dupa lungi incercări am reușit”

Celia, pe numele său real Cristina Ioana Socolan, este însărcinată cu cel de-al doilea copil. Cântăreața, în vârstă de 37 de ani, urmează să devină din nou mămică peste doar câteva luni. ”E o binecuvântate faptul că dupa lungi incercări am reușit”, a spus artista.  Celia mai are un băiețel din mariajul cu Ardeli Ancuța.

Celia este căsătorită cu Ardeli Ancuța, împreună cu care are un băiețel, Angelo Ioan. Acum, cântăreața este însărcinată cu cel de-al doilea copil și urmează să devină mămică peste doar câteva luni.

Pe contul ei de pe o rețea de socializare, Celia a datr publicității mai multe fotografii în care își afișează burtica de gravidă.

Cântăreața Celia este însărcinată cu al doilea copil. ”Am ales să mai ținem minunata veste pentru noi ceva timp”

”Ieri a fost ziua mea, ❤️m-am nascut in acea zi in care bat clopotele in mai toate bisericile din tara. ? O zi plina de rugaciune, in care probabil si cerul zambeste ? chiar m-am abtinut tare sa nu postez, desi mi-as fi dorit sa impartasesc bucuria cu voi de ziua mea, am ales sa mai tinem minunata veste pentru noi ceva timp. Totusi s-a intamplat ca altcineva sa dea vestea in locul nostru de ziua mea, iar acum cum as putea sa neg cea mai mare bucurie a noastra???”, a scris Celia în mediul online.

”E o binecuvantare faptul ca dupa lungi incercari am reusit! ? Puterile Ceresti sa fie zid puternic de protectie pentru familia mea, e dorinta pe care o am de ziua mea, caci familia noastra se mareste cu inca un sufletel! ??❤️ Aceleasi ganduri curate le trimit catre voi, protectie Divina si o zi minunata sa aveti ! ?”, a completat cântăreața.

Ce a declarat Celia despre mariajul său

Artista a vorbit, la o emisiune de televiziune, despre mariajul ei, mărturisind că a avut parte și de momente dificile. ”Totuşi am reuşit să realizăm că trebuie să trecem peste probleme. În orice relaţie şi în orice familie sunt suişuri şi coborâşuri, dar atât timp cât este iubire… E clar că relaţia trebuie să înceapă bazată pe iubire şi pe nimic altceva, pentru că, dacă nu este iubirea baza, nu are cum să meargă. Ea leagă, orice ar fi”, a declarat Celia.

”Nu trebuie să cauţi perfecţiunea. Eu nu sunt perfectă, ar trebui ca fiecare să ştie ca nu este perfect. Trebuie să te bucuri de ceea ce ai. E clar că, uneori, ne mai dăm şi cap în cap, pentru că suntem diferiţi. Eu sunt într-un fel, el în altul şi e şi frumos să fie aşa. Eu nu sunt perfectă, el nu este perfect, dar împreună suntem ceea ce trebuie”, a adăugat cântăreața.

citește și...