Celia, detalii despre mariajul său. ”Eu nu sunt perfectă, el nu este perfect”

30.08.2020, 12:53
Celia, detalii despre mariajul său. ”Eu nu sunt perfectă, el nu este perfect”
Celia, detalii despre mariajul său. ”Eu nu sunt perfectă, el nu este perfect”

Celia a făcut dezvăluiri din mariajul ei și a vorbit despre relația pe care o are cu partenerul său de viață.

Celia este căsătorită cu Ardeli Ancuța, împreună cu care are un băiețel, Angelo Ioan.

În cadrul unui interviu pentru Antena Stars, Celia a vorbit despre mariajul ei, mărturisind că a avut parte și de momente dificile.

”Totuşi am reuşit să realizăm că trebuie să trecem peste probleme. În orice relaţie şi în orice familie sunt suişuri şi coborâşuri, dar atât timp cât este iubire… E clar că relaţia trebuie să înceapă bazată pe iubire şi pe nimic altceva, pentru că, dacă nu este iubirea baza, nu are cum să meargă. Ea leagă, orice ar fi”, a declarat Celia, potrivit spynews.ro.

”Nu trebuie să cauţi perfecţiunea. Eu nu sunt perfectă, ar trebui ca fiecare să ştie ca nu este perfect. Trebuie să te bucuri de ceea ce ai. E clar că, uneori, ne mai dăm şi cap în cap, pentru că suntem diferiţi. Eu sunt într-un fel, el în altul şi e şi frumos să fie aşa. Eu nu sunt perfectă, el nu este perfect, dar împreună suntem ceea ce trebuie”, a adăugat cântăreața.

Au împlinit șapte ani de căsătorie

Celia și partenerul ei de viață au aniversat luna aceasta șapte ani de căsnicie. Cu această ocazie, vedeta a dat publicității numeroase fotografii și a tranjsmis un mesaj emoțuionant pe contul său de socializare.

”Nu stiu cum am ajuns sa te iubesc si nu stiu nici cum dintr-o tânara artista visatoare, am devenit soție si mama. Dar stiu ca te iubesc mai presus de fire, caci iubirea e atunci când “EU “se transforma in “NOI”, când te daruiesti cu totul celui pe care l-ai ales, voi sunteti TOTUL meu si viata mea inseamna NOI.

Eu nu mai sunt EU, caci “Eu” s-a transformat in NOI.
Un “NOI” care imi umple sufletul. Nu as mai sti sa mai fiu “Eu” si nici n-as vrea, caci sufletul meu s-a impletit strans cu al tau, iar din 2 am devenit 3, trei suflete ca unul, ….

La multi ani, noua! La multi ani, familiei noastre! Ma rog la bunul Dumnezeu sa ne ocrotească mereu !
Azi împlinim 7 ani de căsătorie și parca aventura acum reîncepe ! ❤️?❤️”, a mărturisit Celia.

citește și...