Probleme de sănătate pentru mama Ancăi Serea. ”A fost o zi super ciudată pentru mine”

10.06.2021, 15:07
Probleme de sănătate pentru mama Ancăi Serea. ”A fost o zi super ciudată pentru mine”
Probleme de sănătate pentru mama Ancăi Serea. ”A fost o zi super ciudată pentru mine”

Mama Ancăi Serea a avut probleme de sănătate. Vedeta a ajuns cu aceasta la spital.

Vedeta de televiziune Anca Serea le-a mărturisit prietenilor virtuali că zilele acestea a ajuns cu mama sa la spital. Mama Ancăi Serea s-a confruntat cu probleme de sănătate.

„Astăzi a fost o zi super ciudată pentru mine. Din păcate, mama mea s-a simțit destul de rău cu sănătatea și ieri și alaltăieri și am luat decizia să mergem la spital. M-am plimbat prin mai multe spitale. (…) Am fost foarte mulțumimți de serviciile lor. Vreau să-i mulțumesc în special domnului doctor cardiolog care a văzut-o pe mama și s-a ocupat foarte bine de dânsa”, a spus Anca Serea la InstaStory, potrivit spynews.ro.

Anca Serea e căsătorită și are șase copii

Vedeta de televiziune Anca Serea este căsătorită cu muzicianul Adi Sînă și are șase copii. Doi dintre aceștia, David și Sarah, sunt copiii pe care Anca Serea i-a avut cu Filip Poplingher, cel despre care se știe că a fost primul ei soț. Însă vedeta nu a fost niciodată căsătorită cu bărbatul care a încetat din viață în anul 2010. Din căsnicia cu Adi Sînă, Anca Serea are patru copii: Noah, Ava, Moise și Leah.

În cadrul emisiuniui ”La Măruță”, de la Pro TV, Anca Serea și-a amintit de momentul în care l-a cunoscut pe Adi Sînă și cum a început povestea lor de dragoste. Vedeta se afla într-un bar de karaoke atunci când Adi Sînă a insistat să-i dea numărul de telefon.

„Așa a reușit soțul meu, cu dă-mi numărul tău, la prima întâlnire. Dar nu i l-am dat. Și a insistat toată noaptea până i l-am dat. I-am scris pe un șervețel, într-un bar de karaoke, eu eram cu fetele și el era cu băieții. Și mi-a cântat o melodie și până la urmă i-am picat în plasă, dar după mult timp. M-a sunat în fiecare dimineață”, a povestit Anca Serea.

citește și...