Anca Serea a ajuns din nou la spital! Soțul ei este îngrijorat: ‘Nu este cea mai fericită zi din viața noastră’

29.09.2020, 12:30
Anca Serea a ajuns din nou la spital! Soțul ei este îngrijorat: 'Nu este cea mai fericită zi din viața noastră'
Anca Serea a ajuns din nou la spital! Soțul ei este îngrijorat: 'Nu este cea mai fericită zi din viața noastră Citeşte întreaga ştire: Anca Serea a ajuns din nou de urgență la spital. Soțul ei a făcut anunțul. „Nu este cea mai fericită zi din viața noastră'

Anca Serea a ajuns din nou la spital, marți dimineață, 29 septembrie. Vedetei i s-a făcut iar rău, iar soțul său, Adi Sînă, a fost cel care a anunțat pe rețelele de socializare că aceasta nu se simte deloc bine.

Nu este prima dată când Anca Serea ajunge pe mâinile medicilor. În urmă cu câteva săptămâni, vedeta a fost internată, pentru că se simțea foarte slăbită în ultima perioadă. Din nefericire, analizele nu i-au ieșit deloc bune.

Anca Serea, din nou pe mâinile medicilor

”Bună ziua! Nu este cea mai fericită zi din viața noastră, dar am ales să împărțim cu voi și momentele nefericite pentru că sunt sigur că sunteți interesați de soarta familiei noastre. Sunt la spital și aici este Ancuța”, a scris Adi Sînă pe Facebook.

Anca Serea povestea de pe patul de spital cu ce probleme de sănătate se confruntă.

”Eu am o anemie care-mi dă bătăi de cap de foarte mulți ani și pentru că am un stil de viață, uneori nesănătos și foarte agitat, ieri mi-a fost foarte rău și am chemat salvarea. Hemoglobina mea acum este 5,8. Toate analizele mi-au ieșit perfecte, mai puțin cele de sânge pentru că hemoglobina este mare. Ieri era 6,3. Pentru că m-am simțit foarte slăbită, am luat decizia să mă internez și cel mai probabil voi avea parte de o transfuzie cu sânge, dar sunt ok”, a spus Anca Serea.

S-a speriat după ce i s-a făcut rău

De asemenea, Anca Serea a recunoscut că s-a gândit la scenarii negative, însă speră că totul se va rezolva.

“Cred că momentele prin care am trecut sunt cele ale oricărui om aflat într-o situație critică. Am avut câteva nopți foarte grele, cele în care am fost singură în spital, și mi-am făcut tot felul de scenarii foarte negre. Am învățat să fiu puțin mai optimistă și mai curajoasă. Am cerut tot felul de investigații cât timp am fost internată. Trebuie să fac o pauză și să mă odihnesc mai mult. La o Hemoglobină de 3, oamenii nu mai trăiesc, iar eu am ajuns la 5.6, destul de aproape de limită. Aveam un ritm foarte accelerat, iar acum nu pot să-l mai susțin deloc”, a mai adăugat vedeta,  în emisiunea lui Cătălin Măruță.

citește și...