Problema de sănătate cu care se confruntă Nico. ”Nu am ce să fac pentru că e moștenită”

01.09.2021, 17:18
Problema de sănătate cu care se confruntă Nico. ”Nu am ce să fac pentru că e moștenită”
Problema de sănătate cu care se confruntă Nico. ”Nu am ce să fac pentru că e moștenită”

Binecunoscuta cânrtăreață Nico, în vârstă de 51 de ani, a făcut dezvăluiri despre problema de sănătate cu care se confruntă.  Afecțiunea cu care se confruntă artista nu este dureroasă, însă este inestetică. ”Nu am ce să fac pentru că e moștenită”, a explicat cântăreața la o emisiunea de la postul de televiziune Antena Stars.

Nico a mărturisit că se confruntă cu insuficiența venoasă. Vedeta a mărturisit că și surorile sale au aceeași afecțiune.

Despre problema de sănătate cu care se confruntă a dat Nico detalii la postul de televiziune Antena Stars.

Problema de sănătate cu care se confruntă Nico. ”Mi-e frică de tromboză, de alte chestii care pot apărea”

„Am fost să-mi verific picioarele, pentru că eu în fiecare an îmi fac control. Mi-e frică de tromboză, de alte chestii care pot apărea. E insuficiență venoasă. La mine e o chestie ereditară. Și eu și surorile mele avem aceeași chestie”, a explicat Nico, notează spynews.ro.

„Circulația periferică este un pic ”stricată”. Dureri nu am deloc, dar este inestetic. Sunt vasele superficiale ieșite un pic, se văd. Nu am varice, am decât vasele astea roșii care ies la suprafață. Nu am ce să fac pentru că e moștenită. Trebuie controlată”, a completat cântăreața.

Ce a declarat Nico despre familie și carieră

Nico, pe numele său întreg Nicoleta Matei, este căsătorită Laurențiu Matei. Artista are o fiică pe nume Alexandra, alături de care a participat în cel de-al treilea sezon al emisiunii ”Asia Express”, de la Antena1. Artista consideră că una dintre cele mai mari reușite din viața sa a fost aceea de a-și întemeia o familie.

”Cea mai importantă victorie a fost aceea de a îmi întemeia o familie, de a avea o fiică minunată și un soț model! Desigur din punct de vedere al carierei, lansarea primei piese, un real succes la vremea aceea, este ceva de neuitat.Au fost multe momente emoționante pe plan profesional, însă cel mai emoționant a fost câștigarea marelui trofeu în cadrul „The International Competition Of Istanbul Songs” unde am interpretat, în limba turcă, una dintre cele mai populare piese din folclorul turcesc „Ah Istanbul”. Înfrângerile, momentele neplăcute, sunt evenimente ce trebuie uitate pentru a putea continua, pentru a putea zâmbi. Nu aș vrea să vorbesc despre asta, menționez doar că pierderea tatălui meu m-a afectat profund”, a declarat cântăreața de curând.

citește și...