Cum se înțelege Nico cu colegii ei de breaslă. Pe cine numește ”surorile mele”

03.08.2020, 11:05
Cum se înțelege Nico cu colegii ei de breaslă. Pe cine numește ”surorile mele”
Cum se înțelege Nico cu colegii ei de breaslă. Pe cine numește ”surorile mele”

Cântăreața Nico, pe numele său real Nicoleta Matei, a vorbit despre colegii săi de breaslă. Artista a mărturisit cu cele cântărețe se înțelege perfect.

Nico este una dintre artistele de succes din țara noastră. Posesoarea unei voci foarte bune, artista a încântat publicul cu piesele sale, fiind extrem de îndrăgită de fani. Vedeta se înțelege foarte bine și cu colegii ei de breaslă, după cum a povestit într-un interviu pentru stiriletransilvaniei.ro.

Nico a afirmat că are o legătură specială cu Monica Anghel și Luminița Anghel, pe care numește ”surorile mele”.

”Am o relație frumoasă cu toți colegii mei, indiferent de generația din care fac parte. Luminița și Monica Anghel sunt “surorile” mele de scenă, îi iubesc pe Marcel Pavel și Vlad Miriță, o apreciez pe Loredana, îmi plac RaluKa, Alina Eremia, Amna, Adda, Nicole Cherry, o respect foarte mult pe Aura Urziceanu. Ceea ce vreau să spun este că îmi respect colegii, le ascult foarte mult piesele iar unele dintre acestea sunt preluate și în concertele mele”, a declarat cântăreața.

Artista a mărturisit că se simte o femeie împlinită.

”Am o carieră frumoasă cu un public ce îmi este aproape, am o familie reușită, suntem sănătoși și pot să spun că mă consider un om norocos”, a adăugat ea.

Eurovision, cel ma greu concurs la care a participat

Nico a reprezentat România la concursul Eurovision în anul 2008, alături de tenorul Vlad Miriță. Cântăreața a mărturisit că acesta a fost cel mai greu concurs la care a participat.

”Eurovision a reprezentat întotdeauna o miză pentru mine. Am participat la 7 Selecții Naționale, dintre care în 3 ediții am fost pe podium (locul 3 în 2005 cu Mihai Trăistariu și piesa “All the time”, locul 2 în 2006 cu Akcent și piesa “Jokero” și am câștigat Selecția Națională în anul 2008 împreună cu Vlad Miriță cu piesa “Pe o margine de lume”).

Deși am participat la Belgrad într-o finală foarte grea, pe care noi am și deschis-o, fiind prima țară care a urcat pe scenă în seara respectivă și în ciuda locului obținut, piesa “Pe o margine de lume” este până astăzi singura piesă românească care a obținut un premiu “Marcel Bezençon”, și anume premiul pentru cea mai bună compoziție din concurs.

A fost cel mai greu concurs la care am participat, cu o responsabilitate uriașă, dar rămâne pentru mine una dintre cele mai de preț amintiri”, a afirmat Nico.

citește și...