Nico, detalii despre relația cu fiica sa. ”Unii părinți spun că asta este o mare problemă”

13.11.2020, 11:18
Nico, detalii despre relația cu fiica sa. ”Unii părinți spun că asta este o mare problemă”
Nico, detalii despre relația cu fiica sa. ” Unii părinți spun că asta este o mare problemă”

Nico are o relație cu totul specială cu fiica sa, Alexandra. Vedeta este foarte mândră de fata ei.

Binecunoscuta cântăreață Nico, pe numele său întreg Nicoleta Matei, este căsătorită Laurențiu Matei. Artista are o fiică pe nume Alexandra, alături de care a participat în cel de-al treilea sezon al emisiunii ”Asia Express”, de la Antena1. la emisiunea ”Vorbește lumea, de la postul de televiziune pro TV, artista a explicat cât de greu i-a fost să o crească pe Alexandra, dar și ce relație are cu fiica sa.

„Ajutorul cel mai mare [în creșterea Alexandrei] a fost mama. Dacă nu era mama, dacă nu erau surorile mele, pentru că m-au ajutat și ele normal, nu știu ce mă făceam. În perioada aceea, nu aveam scutece, abia mi-am permis să cumpăr scutece. Le spălam și le uscam, pentru că nu existau pamperși și alte cele, dar a fost o perioadă foarte frumoasă. (…) A fost un copil foarte iubit și este în continuare”, a declarat cântăreața, potrivit revistei Unica. „Toată perioada de vară noi cântam la mare și o luam cu mine și perioada cealaltă stăteam 6 luni la munte și mergea cu mine”, a completat vedeta.

Nico, despre fiica ei: ”Mie mi-a plăcut să-i ofer tot ceea ce eu n-am avut”

Nico a mărturisit că dintotdeauna i-a plăcut să îi ofere fiicei sale, Alexandra, tot ceea ce ea nu a putut avea.

Cântăreața a dezvăluit și că se sfătuiește foarte mult cu fiica sa și că ține la părerile acesteia.

„[Alexandra] este echilibrată. (…) Tare mi-aș fi dorit să fiu și eu ca ea”, a mai spus Nico. „Mie mi-a plăcut să-i ofer tot ceea ce eu n-am avut. Unii părinți spun că asta este o mare problemă pentru că nu am responsabilizat-o. Mi-o asum. Dar mai bine să fie așa, să fie sănătoasă, să fie lângă mine. Când va fi să plece, va pleca. (…) Ne sfătuim foarte mult și țin cont de părerile ei pentru că este, cum spuneam, o persoană echilibrată”, a spus vedeta.

citește și...