Problema de sănătate cu care se confruntă Carmen Grebenișan. ”Am dureri foarte puternice”

11.08.2020, 11:28
Problema de sănătate cu care se confruntă Carmen Grebenișan. ”Am dureri foarte puternice”
Problema de sănătate cu care se confruntă Carmen Grebenișan. ”Am dureri foarte puternice”

Carmen Grebenișan trece printr-o perioadă mai puțin plăcută din cauza unor probleme de sănătate.

Roșcata le-a mărturisit prietenilor virtuali că în ultima perioadă de timp s-a confruntat cu dureri de spate. A apelat la ajutorul specialiștilor, însă starea sa nu s-a îmbunătățit.

“Am fost la a treia ședință de kineto și fizioterapie. Acum două zile a început să mă doară mai jos, pe jos, după toate masajele acestea. Am dureri foarte puternice de spate. Oricum eu am ovarele polichistice și am dureri îngrozitoare în perioada menstruației. Adică…fără patru pastile nu rezist și sunt la pat”, a povestit Carmen Grebenișan, citată de spynews.ro.

“M-a durut și aseară, m-a durut și ieri. Oare nu trebuie să fac totuși un RMN? (…) În maxim, trei patru zile ar trebui să-mi treacă. Sper să fie totul ok”, a adăugat vedeta.

Cine este Carmen Grebenișan

Carmen Grebenișan este una dintre cele mai cool influencers din România, reușind să fie o sursă de inspirație pentru foarte mulți tineri.

Carmen Grebenișan și-a deschis un blog personal în 2014, unde postează tot felul de povești despre viața ei și trucuri de frumusețe. Are sute de mii de fani pe rețelele sociale – doar pe Instagram fiind urmărită de 440.000 de persoane.

A participat la ”Asia Express”

Carmen Grebenisan a participat în cel de-al treilea sezon al emisiunii ”Asia Express”, de la Antena 1, competiție care a fost căștigată de chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor. Carmen Grebenișan a făcut echipă cu buna ei prietenă, Al.ina Ceușan, cele două formând una dintre cele mai competitive echipe din concurs.

Are un nou iubit de la începutul acestui an

Carmen Grebenișan a rămas fără iubit după emisiunea ”Asia Express”. Însă la scurt timp, blonda a început o nouă relație, cu un tânăr care este mai mic decât ea și este farmacist.

“Suntem din februarie împreună. Am nevoie de confortul ăsta, să știu că am o perosană lângă mine. Lucrurile au avansat într-un mod destul de alert”, a explicat Carmen Grebenișan.

Carmen Grebenișan a spus că l-a cunoscut pe actualul ei iubit încă de cânnd avea o relație cu fostul ei partener.

”Noi ne-am cunoscut în timp ce eu eram cu fostul meu prieten. Nu a fost dragoste la prima vedere. Am fost amici timp de trei ani. Am fost compatibili la nivel amical. Ne-am înteles foarte bine și ne-am apropiat după. Am empatizat și s-au întâmplat alte lucruri”, a dezvăluit Carmen Grebenișan.

citește și...