Problema de sănătate cu care se confruntă Raluca Podea. ”Nu am direcție, mă iau valuri de amețeală”

31.08.2022, 13:09
Problema de sănătate cu care se confruntă Raluca Podea. ”Nu am direcție, mă iau valuri de amețeală”
Problema de sănătate cu care se confrruntă Raluca Podea

Raluca Podea s-a confrruntat, în ultima perioadă de timp, cu mari probleme de sănătate. Aceasta a fost infectată cu coronavirus. Despre starea sa de sănătate a dat blonda detalii la postul de televiziune Antena Stars. ”Nu am direcție, mă iau valuri de amețeală”, a detaliat Raluca Podea în cadrul interviului.

Raluca Podea a povestit că a fost infectată cu COVID-19, iar starea sa de sănătate din ultima perrioadă de timp nu a fost deloc una bună.

Blonda a explicat, la postul de televiziune Antena Stars, prin ce a trecut.

Problema de sănătate cu care se confruntă Raluca Podea. ”Cam de două săptămâni și jumătate, trei, sunt într-o stare super nașpa”

“Am niște amețeli groaznice, abia văd să merg! Îmi face perfuzii în fiecare zi. Am avut Covid, am ieșit din perioada de carantină, dar încă sunt pozitivă. Cam de două săptămâni și jumătate, trei, sunt într-o stare super nașpa. Adică perioada de incubare a Covid-ului perioada Covid-ului, acum, după recuperare. La spital nu am ajuns, vine acasă (n.r. medicul) și îmi face perfuzii în fiecare zi. Nu aș vrea să mă duc să stau prin spital. Fără vitamine și fără să pot să iau medicamente să mă ridic din pat, nu am putut”, a declarat Raluca Podea, potrivit spynews.ro.

”Trebuie să dorm, să stau în pat, să mă odihnesc… niște chestii ciudate. Eu nu sunt bolnavă, nu am boli…A fost foarte greu pentru mine din prisma faptului că am mari amețeli. Nu am direcție, mă iau valuri de amețeală. Am avut perioade în care nu am putut să conduc. Trebuia să plec în vacanță, trebuia să mergi să rezolv înscrierea copilului la școală, el trece în clasa a noua… (…) ”Am făcut pe mail totul. M-am programat, vreau să merg să-mi fac niște controale la urechea internă. De o săptămână mă doare urechea și mă gândesc că poate Covid-ul mi-a afectat partea de ORL”, a mai spus aceasta.

Raluca Podea are șase operații estetice

Raluca Podea a dat detalii, în urmă cu ceva timp, la emisiunea ”Teo Show”, de la Kanal D, despre cea mai recentă intervenție estetică pe care și-a făcut-o. Senzuala blondă și-a dorit un posterior mai ferm și mai bombat, astfel că s-a lăsat pe mâna specialiștilor.

“Sunt la a șasea operație. Mi-au luat grăsime de peste tot ca să-mi pună în fese. A fost cea mai dureroasă intervenție de până acum. A durut groaznic de tare. Sunt plină de vânătăi peste tot. Acum patru ani de zile mi-am pus și silicon în fund. Acum am lichid în burtă. Sânii îi am de 10 ani. Aveam fund, dar a fost o nebunie de-a mea de moment. Acum a trebuit să suport consecințele. Mi-am pus implanturi de silicon în fese și au intervenit niște denivelări atunci când m-am îngrășat vreo șase kilograme”, a declarat Raluca Podea.

”Eu am început intervențiile pe la 25 de ani, după ce l-am născut pe David. Le-am făcut din necesitate”, mai spunea ea.  Raluca Podea este mama unui băiat adolescent, David.
citește și...