Problema de sănătate cu care s-a confruntat Andreea Antonescu. ”Șansele mele de a supraviețui erau minime”

23.11.2021, 16:14
Problema de sănătate cu care s-a confruntat Andreea Antonescu. ”Șansele mele de a supraviețui erau minime”
Problema de sănătate cu care s-a confruntat Andreea Antonescu. ”Șansele mele de a supraviețui erau mnime”

Cântăreața Andreea Antonescu, în vârstă de 39 de ani, a dezvăluit că s-a confruntat cu o gravă problemă de sănătate în trecut. ”Șansele mele de a supraviețuire erau minime, aveam acte făcute pentru a pleca în Belgia la tratamente, dar cu toate astea medicii de la Fundeni nu mi-au dat nici în altă țară șanse de supraviețuire”, a detaliat artista.

Andrea Antonescu a trecut prin moente exterem de dificile în copilărie. Aceasta a povestit, la o emisiune online, cu ce probleme de sănătate s-a confruntat.

Artista a explicat că la acea vreme medicii au fost rezervați în privnța șanselor ei de supraviețuire.

Problema de sănătate cu care s-a confruntat Andreea Antonescu. ”Am fost internată timp de șase luni de zile”

”Când am fost micuță am fost foarte bolnavă, am suferit de un sindrom nefrotic mixt, e pentru prima oară când eu dezbat acest subiect. A fost o infecție la ambii rinichi, am fost internată în Fundeni la vârsta de 2 ani, am fost internată timp de 6 luni de zile, am prins acolo două Crăciunuri. Șansele ca eu să trăiesc erauu minime, acesta a fost și motivul pentru care medicii i-au recomandat tatălui meu să încerce să mai facă un copil pentru a nu o pierde și pe mama, pentru că ea mă iubea destul de tare”, a dezvăluit Andreea Antonescu, menționează spynews.ro.

”Șansele mele de a supraviețuire erau minime, aveam acte făcute pentru a pleca în Belgia la tratamente, dar cu toate astea medicii de la Fundeni nu mi-au dat nici în altă țară șanse de supraviețuire (…) Făceam citostatice…”, a adăugat vedeta.

Ce spune Andreea Antonescu despre viața sa sentimentală

Andreea Antonescu a fost căsătorită cu Traian Spak, împreună cu care are o fetiță, Sienna. Cântăreața este încă în acte soția lui Traian Spak, însă cei doi vor divorța la notar. Cântăreața a dat amănunte din viața sa sentimentală. Aceasta a afirmat că nu este implicată în nicio relație în prezent, însă își dorește acest lucru. Andreea Antonescu a explicat și ce fel de partener și-ar dori lângă ea.

“Nu am iubit, dar ce m-as fi bucurat să mă laud cu el de mână. Nu fug de nou. Știu ce am de oferit, iar pentru că eu am mult, el trebuie să aibă si mai mult. Vreau un bărbat puternic pe umărul căruia să mă așez si să mă simt femeie”, a declarat Andreea Antonescu.

citește și...