Problema cu care s-a confruntat Connect-R din cauza măștii de protecție. ”A început să facă crize de nervi”

23.07.2020, 09:38
Problema cu care s-a confruntat Connect-R din cauza măștii de protecție. ”A început să facă crize de nervi”
Problema cu care s-a confruntat Connect-R din cauza măștii de protecție. ”A început să facă crize de nervi”

Connect-R a avut parte de o experiență mai puțin plăcută în timp ce se afla într-o mașină. Șoferul i-a făcut observație pentru felul în care purta masca de protecție.

Cântărețul a povestit, pe o rețea de socializare ce s-a întâmplat în timp ce se afla într-o mașină. Șoferul i-a atras atenția într-un mod vehement că nu purta corect masca de protecție.

”Eram într-un uber mai devreme. Undeva la nivelul ăsta (n.r. ținea masca aproape de nas), cred că, cam așa. Deci, șoferul a început să facă crize de nervi: ”Domne, trage-o mai sus un pic! Acoperă nasul, acoper-ți nările, te rog frumos!”. Țin să menționez că mașina era absolut baricadată. Avea vreo două panouri de sticlă, despărțitoare, bandă izolieră”, a povestit artistul, citat de spynews.ro.

”Oameni buni, nu o luați razna. Nu înnebuniți. Încercați să vă calmați, pentru că, cu o minte atât de încărcată cu subiectul ăsta, riscați Doamne iartă-mă să intrați în vreun copac. Când vă uitați în spate de 10 ori să vă uitați dacă clientul are masca pusă la milimetru… poate intrați în vreun copac! Calmați-vă! Numai cu o minte limpede poți să treci hopul, ok?”, a adăugat Connect-R.

 

1.030 de infectări într-o singură zi pe teritoriul țării noastre

Miercuri, 22 iulie 2020, a fost reportat cel mai mare număr de infectări cu coronavirus din țara noastră. Numărul cazurilor de îmbolnăvire a fost de 1.030 doar într-o singură zi.

Bilanțul total a ajuns la 40.163 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus. 24.663 de pacienți au fost declarați vindecați și 2.693 de pacienți asimptomatici au fost externați la 10 zile după depistare, notează Hotnews.

În unitățile sanitare, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 5.179. Dintre aceștia, la terapie intensivă sunt internați 293 de pacienți.

Până miercuri, la nivel național, au fost prelucrate 1.009.273 de teste pentru coronavirus. În ultimele 24 de ore au fost raportate 24.877 de teste prelucrate.

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 27 decese.

citește și...