Connect-R a slăbit. ”Am ținut un post de mai multe zile”

14.07.2020, 13:04
Connect-R a slăbit. ”Am ținut un post de mai multe zile”
Connect-R a slăbit. ”Am ținut un post de mai multe zile”

Cântărețul Connect-R a slăbit în ultima perioadă de timp și acest lucru se observă foarte bine.

Connect-R a fost invitat în platoul emisiunii ”Vorbește lumea”, de la postul de televiziune Pro TV. Artistul a uimit-o pe prezentatoarea Adela Popescu, care a remarcat că acesta a slăbit în ultima vreme.

”Da, sunt mai pe nerv. Am ținut un fasting, mă rog, un post de mai multe zile, cu pauză între ultima masă din zi și prima din următoarea zi. Și este foarte… Mă simt extraordinar”, a explicat Connect-R la emisiunea respectivă.

”Nu e de calitatea mâncării, ci mai mult de cantitate. Lasă că gustăm un pic acolo, ne simțim…”, a adăugat el.


Cum se vede peste cinci ani

Connect-R a fost întrebat cum se vede peste cinci ani de zile.

”Nu mă văd peste cinci ani, că dacă aș sta să mă văd peste cinci ani aș pierde ce se întâmplă acum. Nu știu, nu mă văd peste cinci ani în niciun fel. Nu îmi fac planuri de viitor niciodată. Singurul plan de viitor, pe care cumva nu am cum să nu îl am, este legat de muzică, de album, că trebuie să îl termin, să îl pregătesc”, a declarat muzicianul.

În ce relații este cu fosta soție

Misha a fost căsătorită cu cântărețul Connect-R. Din mariajul lor a rezultat o fetiță care se numește Maya.

„Noi nu am luat această decizie de a ne separa din cauza acestor probleme, din cauza depresiei postnatale. Ele au venit mai târziu, nu au mai mers lucrurile aşa cum trebuie. Mă bucur că am luat această decizie la momentul potrivit, pentru că acum avem o relaţie super ok de prietenie. Sunt multe cupluri care ajung la ură şi nu e ok. Copilul ajunge să sufere cel mai mult”, spunea Misha la o emisiune de televiziune.

citește și...