Prințul Philip a fost înmormântat. Cât va sta Prințul Harry în Marea Britanie

18.04.2021, 12:43
Prințul Philip a fost înmormântat. Cât va sta Prințul Harry în Marea Britanie
foto: profimedia

Prințul Philip, răposatul soț al reginei Elisabeta a II-a, a fost înmormântat sâmbătă, 17 aprilie, la Capela Saint George, în incinta Castelului Windsor. La funeralii au participat doar 30 de persoane din cauza pandemiei de coronavirus. 

Moartea Prințului Philip a reprezentat o pierdere imensă pentru suverană. Înmormântarea Prinţului Philip a fost organizată sub forma unei ceremonii funerare regale. Soțul Reginei Elisabeta și-a dorit o slujbă cât mai discretă, însă a pus condiții stricte.

Prințul Philip a fost înmormântat

Nepotul lui, Prințul Harry, a fost prezent la slujbă, neînsoțit însă de soția lui, Meghan Markle, care a iscat controverse în familia regală britanică în ultima perioadă.

După înmormântarea Prințului Philip, mulți se așteptau ca Prințul Harry să se întoarcă în America, însă există speculații că momentul va fi amânat.

Meghan Markle, soția Prințului Harry, nu a putut participa la funeralii, deoarece medicii i-au interzis să zboare cu avionul în contextul pandemic, dat fiind că este însărcinată.

Când se va întoarce Harry la Meghan Markle

Din cauza restricțiilor, Prințul Harry el a fost testat pentru COVID-19 și va sta o perioadă în izolare la Frogmore Cottage, reşedinţa de pe terenul Castelului Windsor.

‘Meghan și Archis îi lipsesc cu adevărat și vorbesc pe FaceTime în fiecare zi pentru a afla ce fac. Chiar vorbește de mai multe ori pe zi soția lui, pentru că își face griji, el fiind atât de departe’, a declarat o sursă pentru Us Weekly.

Mai mult de atât, există zvonuri conform cărora Harry ar putea să mai rămână o perioadă în Marea Britanie.

„Nu sunt sigură că a decis când se va reîntoarce. S-ar putea chiar să rămână acolo până în iulie ‘, a precizat comentatorul regal Katie Nicholl.

citește și...