Prin ce operație a trecut Roxana Nemeș. ”Mă chinuiau durerile de trei ani”

04.07.2021, 12:04
Prin ce operație a trecut Roxana Nemeș. ”Mă chinuiau durerile de trei ani”
Prin ce operație a trecut Roxana Nemeș. ”Mă chinuiau durerile de trei ani”

Cântăreața Roxana Nemeș s-a confruntat cu probleme de sănătate. Acesta a fost operată de urgență. despre probleme de sănătate pe care le-a avut și despre intervenția chirurgicală prin care a trecut a făcut Roxana Nemeș declarații la un post de televiziune. ”Mă chinuiau durerile de trei ani”, a mărturisit vedeta.

Roxana Nemeș a suferit recent o intervenție chirurgicală. Artista a suferit de endometrioză, o afecțiune care afectează din ce în ce mai multe femei.

Despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat și despre intervenția chirurgicală suferită a făcut vedeta declarații la postul de televiziune Kanal D.

Prin ce operație a trecut RoXana Nemeș. ”E o boală care nu te omoară, dar te chinuie”

„Mi-a fost foarte teamă de operație, pe mine mă chinuiau durerile de trei ani și când începeau eram neom. Iubitul meu, care stă non-stop cu mine, pur și simplu nu avea ce să vorbească cu mine. E o boală care nu te omoară, dar te chinuie”, a spus Roxana Nemeș la emisiunea ”Teo Show”, citată de click.ro.

“La un control banal am aflat de această boală. Domnul doctor a depistat acum un an jumătate, am refuzat să cred că am aşa ceva. Aveam dureri groaznice. Boala duce şi la infertilitate, este vorba despre endometrioză. M-a chinuit rău şi la Survivor, eram mereu pe pastile. Acum, după operaţie sunt bine. Nu a fost foarte greu, am preferat să rezolv problema decât să am astfel de dureri. M-am recuperat rapid. Sunt sub tratament. Îmi doresc copii, când vrea Dumnezeu atunci o să vină”, a adăugat artista.

Roxana Nemeș a participat la ”Survivor România”

Cântăreața Roxana Nemeș a fost una dintre vedetele care au făcut parte din echipa Faimoșilor de la concursul ”Survivor România”. În ultima perioadă în care a participat la emisiune, Roxana Nemeș s-a confruntat cu proleme de sănătate la competiție, astfel că în data de 28 martie 2021, aceasta a decis să părăsească concursul. Roxana Nemeș a vorbit, într-un interviu pentru click.ro, despre ”Survivor România”. ”Nu m-am simțit marginalizată, cred că eu m-am retras la un moment dat. Nu-mi place să mă bag în sufletul omului dacă nu mă vrea. I-am înțeles că le era foame, tuturor ne era, și toți trebuia să aducem puncte ca să mâncăm. E foarte important să îi înțelegi pe cei de lângă tine și, din momentul în care am început să înțeleg și perspectiva lor, ca echipă lucrurile au început să funcționeze și să comunicăm între noi mult mai bine”, a spus vedeta.

Roxana Nemeș a explicat și pe cine vede ea câștigător al competiției ”Survivor România”. ”Este greu să dau un răspuns. Am fost șocată când a ieșit Ana Porgras, în competiția asta este greu să faci predicții. La început, credeam că Zanni are cele mai mari șanse, acum nu mai sunt așa convinsă… O văd și pe Elena câștigătoare. M-aș bucura să câștige cineva din echipa roșie, dar nu se știe. Și Războinicii au concurenți cu șanse reale să câștige trofeul”, a încheiat cântăreața.

citește și...