Prin ce operație a trecut Francesco, fiul Patriziei Paglieri. ”A fost destul de complicat 2-3 zile”

14.09.2022, 14:54
Prin ce operație a trecut Francesco, fiul Patriziei Paglieri. ”A fost destul de complicat 2-3 zile”
Prin ce operație a trecut Francesco, fiul Patriziei Paglieri

Chef Patrizia Paglieri, în vârstă de 51 de ani, este mama unui băiat care se numește Francesco. Acesta s-a confruntat, de curând, cu probleme de sănătate și a trecut printr-o intervenție chirurgicală la ochi. ”A fost destul de complicat 2-3 zile”, a spus fiul Patriziei paglieri despre operația pe care a suferit-o.

Chef Patrizia Paglieri este cunoscută de la diverse show-uri culinare transmise la TV. De curând, Patrizia Paglieri a făcut echipă cu fiul său Francesco, la emisiunea ”Asia Express”, în cel de-al patrulea sezon al show-ului. Chef Patrizia Paglieri și fiul său au fost cea de-a patra echipă care a fost eliminată din concurs, în ultima etapă care s-a desfășurat pe teritoriul Georgiei. În prezent, chef Patrizia Paglieri face parte din echipa emisiunii matinale ”Dimineața cu noi”, de la postul de televiziune Kanal D.

Fiul Patriziei Paglieri a trecut recent printr-o interrvenție chirurgicală. Acesta a suferit o operație la ochi. Francesco a dat detalii, pentru click.ro, despre problema cu care s-a confruntat.

Prin ce operație a trecut Francesco, fiul Patriziei Paglieri. ”Partea cea mai rea este că nu prea am voie să intru în apă”

”Da, m-am operat. Am avut o boală care se numește keratoconus, la cornee. Am corneele subțiate, foarte subțiri, și a trebuit să îmi fac această operație ca să am mai multă rezistență la ele, ceva de genul ăsta. Nu a fost o operație grea, a fost destul de complicat 2-3 zile, dar acum este ok. Partea cea mai rea este că nu prea am voie să intru în apă, iar eu fac polo! M-am reapucat din aprilie de polo și fac de 2-3 ori pe săptămână. De la 10 ani am început să fac polo, până la 18 ani. Acum am prea mult, 25 de ani!”, a explicat Francesco.

Francesco a dezvăluit și că el și mama sa urmează să-și deschidă o cafenea: ”Mă atrage zona de gătit, dar nu mă atrage atât de mult încât să lucrez într-un restaurant. Îmi place zona HORECA, acum vreau să deschid o cafenea cu mama, dar nu pe partea de restaurante pentru că este o viață foarte complicată! Urmează să deschidem cafeneaua în luna octombrie, am cumpărat o franciză. Deschidem în zona noastră, în Mogoșoaia, în zona de Nord, pentru că restaurantul e o viață foarte complicată, tot timpul trebuie să fii acolo, de luni până duminică”.

citește și...