Prin ce întâmplări nepăcute a trecut Corina Caragea în vacanțele ei. ”Am simțit cel mai tare acest șoc cultural”

03.05.2021, 16:44
Prin ce întâmplări nepăcute a trecut Corina Caragea în vacanțele ei. ”Am simțit cel mai tare acest șoc cultural”
Prin ce întâmplări nepăcute a trecut Corina Caragea în vacanțele ei. ”Am simțit cel mai tare acest șoc cultural”

Corina Caragea a dezvăluit care au fost întâmplăriule mai puțin plăcute prin care a trecut în călătoriile sale în lume.

Corina Caragea, prezentatoarea știrilor sportive din cadrul jurnalului de știri de la Pro TV, este mare pasionată de călătorii. A ajuns în destinații care mai de care mai exotice.

Vedeta a povestit, pentru click.ro, prin ce experiențe mai puțin plăcute a trecut în călătoriile sale prin lume.

Prin ce întâmplări nepăcute a trecut Corina Caragea în vacanțele ei. ”A trebuit să mă descalț la intrarea în clădirea hotelului”

Corina Caragea a povestit, printre altele, peste ce reguli a dat în diverse locuri din lume și cu ce neajunsuri s-a confruntat.

”În Japonia am simțit cel mai tare acest șoc cultural. Totul era altfel, de la faptul că nu ne strângem de mână când ne întâlnim, nu ne pupăm, a trebuit să mă descalț la intrarea în clădirea hotelului, să caut pe Google cum se folosește toaleta, căci nu înțelegeam nimic din toate acele butoane de lângă capacul de wc, m-am repezit să intru în metrou, deși acolo se așteaptă frumos la coadă… Într-un metrou din Dubai eram singura femeie între zeci de bărbați și nu e tot, eram în tricou și pantaloni scurți. Se uitau tare ciudat la mine și habar nu aveam de ce. Pe lângă ținuta total neadecvată, intrasem într-un vagon de… bărbați. Femeile au vagonul lor separat. Sau altădată m-am trezit că am intrat într-un vagon cu mochetă pe jos, canapele, eram la un vagon VIP fără să am bilet pentru asta”, a detaliat vedeta de televiziune.

”La fel am pățit și în Japonia, am înghețat când a venit “nașul”, dar el doar a făcut o plecăciune, nu ne-a cerut biletele, asta făcea la fiecare călător, pentru că a ales să călătorească cu ei. Metroul e privat în Tokyo. În Israel am nimerit de Shabat, fără să știu și am plătit dublu la taxi, am murit de foame căci totul era închis, chiar și la hotel mi s-a refuzat o cafea, pentru că nimeni nu voia să apese butonul espressorului în ziua de sărbătoare…”, a completat prezentatoarea de la Pro TV.

citește și...