Corina Caragea e categorică. ”Nu sunt bogată. Și nici măritată cu un milionar”

12.11.2020, 14:37
Corina Caragea e categorică. ”Nu sunt bogată. Și nici măritată cu un milionar”
Corina Caragea e categorică. ”Nu sunt bogată. Și nici măritată cu un milionar”

Corina Caragea a ținut să explice că nu își petrece tot timpul în vacanțe, așa cum se poate înțelege din pozele pe care această le postează în mediul online.

Vedeta de televiziune Corina Caragea este pasionată de călătorii. Pe conturile sale de socializare, aceasta postează numeroase imagini din vacanțele sale în diverse destinații. Însă, Corina Caragea a ținut să menționeze că oamenii nu trebuie să creadă că ea își petrece tot timpul în vacanțe, ci că este vorba doar despre multe fotografii pe care le-a făcut în trecut și le publică în mediul online.

„Mi-aș dori ca publicul să știe că nu sunt, non stop, în vacanță și nu sunt bogată:))). Și nici măritată cu un milionar. Impresia oamenilor asta e, induși în eroare de feed-ul meu de Instagram plin de poze din călătoriile mele ce au fost odată, iar defectul meu e că fac foarte multe poze. De aceea pare că sunt mereu plecată în locuri exotice, când eu dorm pe mine cu noaptea în cap duminica, în cabina de montaj și, într-o pauză, postez o amintire doar. Și nici nu m-am măritat, nu vă mai luați după fake news”, a spus Corina Caragea pentru tvmania.ro.

Cum a ajuns Corina Caragea să prezinte știrile sportive

Corina Caragea este cunoscută publicului telespectator din postura de prezentatoare a știrilor sportive de la Pro TV. Aceasta a dezvăluit cum a ajuns la postul de televiziune Pro TV. Vedeta a fost sunată de Costi Mocanu, care era șeful departamentului de sport la acea vreme, iar ea a crezut că este vorba despre o glumă.

”În 2003, când eram în anul II, un prieten a văzut un anunţ la Realitatea TV, că se căutau prezentatori, şi mi-a zis: „De ce nu-ţi tri­ miţi şi tu CV-ul?” L-am trimis și, du­pă o vreme, am primit un telefon de la televi­ziune şi cineva mi-a spus că nu eram toc­ mai potrivită pentru rolul de pre­zentator, că eram foarte tânără şi nu aş fi avut su­ficientă cre­ dibilitate, dar că totuşi voiau să vin la ei, să mă „şco­lească”, întrucât    tocmai îşi pu­neau pe pi­ cioare redacţia Sport. Şi m-am dus: am muncit, am în­ văţat, o vreme am stat în probe şi, până la urmă, am primit OK-ul şi am ieşit pe post”, a declarat Corina Caragea pentru publicația Formula AS.

”Unde m-a văzut Costi Mocanu, care la vremea aceea era şeful redacţiei Sport de la Pro TV. Şi Costi m-a sunat şi m-a invitat să stăm de vorbă: voia să mă angajeze la Pro. Dar eu n-am cre­ zut că vorbeam într-adevăr cu Costi Mo­canu, am crezut că era cineva care făcea o glumă nesărată, aşa că i-am spus: „Nu pot să vorbesc acum, te sun eu mai târziu!” Dar nu l-am sunat. Costi însă a tot insistat, până la urmă, convinsă că era chiar el, l-am ascultat, dar, la final, i-am refuzat oferta. I-am spus că eu sunt o per­soană loială şi că nu mi s-ar fi părut în regulă să plec de la Realitatea atât de curând, după ce oa­menii de-acolo investiseră atât de mult în mine. Să mă mai lase măcar un an. Apoi, du­pă un an, Costi m-a chemat din nou la Pro TV şi, de data asta, m-am dus!”, a adăugat ea.

citește și...