Cum a ajuns Corina Caragea să prezinte știrile sportive. ”M-a sunat și m-a invitat să stăm de vorbă. Am crezut că e cineva care făcea o glumă nesărată”

21.10.2020, 14:48
Cum a ajuns Corina Caragea să prezinte știrile sportive. ”M-a sunat și m-a invitat să stăm de vorbă. Am crezut că e cineva care făcea o glumă nesărată”
Cum a ajuns Corina Caragea să prezinte știrile sportive. ”M-a sunat și m-a invitat să stăm de vorbă. Am crezut că e cineva care făcea o glumă nesăreată”

Corina Caragea a explicat cum a ajuns să prezinte știrile sportive de la postul de televiziune Pro TV.

Corina Caragea este cunoscută publicului telespectator din postura de prezentatoare a știrilor sportive de la Pro TV. Aceasta a dezvăluit cum a ajuns la postul de televiziune Prto TV. Vedeta a fost sunată de Costi Mocanu, care era șeful departamentului de sport la acea vreme, iar ea a crezut că este vorba despre o glumă.

”În 2003, când eram în anul II, un prieten a văzut un anunţ la Realitatea TV, că se căutau prezentatori, şi mi-a zis: „De ce nu-ţi tri­ miţi şi tu CV-ul?” L-am trimis și, du­pă o vreme, am primit un telefon de la televi­ziune şi cineva mi-a spus că nu eram toc­ mai potrivită pentru rolul de pre­zentator, că eram foarte tânără şi nu aş fi avut su­ficientă cre­ dibilitate, dar că totuşi voiau să vin la ei, să mă „şco­lească”, întrucât    tocmai îşi pu­neau pe pi­ cioare redacţia Sport. Şi m-am dus: am muncit, am în­ văţat, o vreme am stat în probe şi, până la urmă, am primit OK-ul şi am ieşit pe post.

Unde m-a văzut Costi Mocanu, care la vremea aceea era şeful redacţiei Sport de la Pro TV. Şi Costi m-a sunat şi m-a invitat să stăm de vorbă: voia să mă angajeze la Pro. Dar eu n-am cre­ zut că vorbeam într-adevăr cu Costi Mo­ canu, am crezut că era cineva care făcea o glumă nesărată, aşa că i-am spus: „Nu pot să vorbesc acum, te sun eu mai târziu!” Dar nu l-am sunat. Costi însă a tot insistat, până la urmă, convinsă că era chiar el, l-am ascultat, dar, la final, i-am refuzat oferta. I-am spus că eu sunt o per­soană loială şi că nu mi s-ar fi părut în regulă să plec de la Realitatea atât de curând, după ce oa­menii de-acolo investiseră atât de mult în mine. Să mă mai lase măcar un an. Apoi, du­pă un an, Costi m-a chemat din nou la Pro TV şi, de data asta, m-am dus!”, a declarat Corina Caragea pentru publicația Formula AS.

Ce i s-a spus Corinei Caragea în ziua în care a fost angajată

Corina Caragea a dezvăluit și ce i s-a spus în ziua în care a fost angajată.

”Îmi aduc aminte că,în ziua în care m-a angajat, şeful mi-a spus: „Tu trebuie să ştii să faci me­ seriile tuturor colegilor tăi. Aşa că nu vii seara, la jurnal, la ora 19:00, şi intri pe post! Vii la ora 12:00, stai la şedinţa de su­mar, propui subiecte, citeşti presa interna­ ională, vor­beşti cu reporterii, scrii ştiri, mergi la montaj, pui voci, faci titraje şi înveţi şi treaba produ­că­torului. Dacă eşti în tura de dimineaţă, o să fii singură, deci tu o să selectezi şi-o să scrii ştirile şi, dacă n-ai dat o anumită informaţie, care se dovedeşte a fi fost importantă, dar ai sărit-o, tu răspunzi.” Cam aşa stau lucrurile în redacţia Sport de la Pro TV şi aşa au stat întotdeauna, de când, la Pro TV, a apărut prima pre­ zentatoare de ştiri sportive din România, Ra­ luca Arvat – ideea cu prezen­tatoarele de sport fiind apoi pre­lu­ ată de toate celelalte tele­viziuni”, a explicat Coriuna Caragea, care la înceouturilke carierei a fost dansatoare la emisiunea ”Surprize, surprize”.

citește și...