Prin ce clipe grele a trecut Antonia în timpul divorțului de Vincenzo Castellano! A fost nevoită să apeleze la psiholog

02.08.2021, 18:04
Prin ce clipe grele a trecut Antonia în timpul divorțului de Vincenzo Castellano! A fost nevoită să apeleze la psiholog

Antonia a reușit, într-un final, să divorțeze de italianul Vincenzo Castellano, după ce ani buni s-au luptat pentru custodia fiicei lor, Maya. Acum, solista este pregătită să-și oficializeze relația cu Alex Velea, căruia i-a mai dăruit doi băieți. 

Antonia a fost cerută în căsătorie de Alex Velea după 8 ani de relație. În tot acest timp, solista a fost nevoită să se ocupe de divorțul de Vincenzo Castellano, primul ei soț.

Prin ce clipe grele a trecut Antonia în timpul divorțului de Vincenzo Castellano

În cele din urmă, instanța a decis ca micuța să aibă domiciliul în Italia, dar Antonia o poate aduce în România ori de câte ori dorește.

‘Înțelege că Vincenzo și cu mine ne-am despărțit, că avem fiecare alte relații, dar că, orice ar fi, ea este copilul nostru. Suntem implicați la maximum în creșterea ei. Noi suntem părinții ei. O iubim și vom face orice ca ea să fie fericită‘, a declarat Antonia, pentru VIVA!

Pentru a traversa perioada dificilă a divorțului, solista a fost nevoită să apeleze la ajutorul psihologului.

“Da, am apelat la psiholog când am simțit nevoia. În rest, îl am în fiecare zi pe Alex alături de mine. Mă sprijină. Îmi oferă suportul de care am nevoie”, a mai spus ea pentru sursa citată mai sus.

A fost cerută de soție de Velea

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai unite cupluri din showbiz-ul românesc. Au împreună doi băieți, Akim și Dominic.

Săptămânile trecute, frumoasa artistă a fost cerută de soție. Alex Velea a anunțat, în mediul online, că a cerut-o în căsătorie pe Antonia.

”A zis “Da”! Esti focul din inima mea! Te iubesc pana dincolo de moarte!!! #comorileluivelea @Antonia”, a scris cântărețul în mediul online. „Da de o mie de ori”, a răspuns Antonia.

citește și...