Prin ce chinuri a trecut Jorge cu băiețelul său. ”Boala asta a fost foarte agresivă”

27.03.2022, 12:50
Prin ce chinuri a trecut Jorge cu băiețelul său. ”Boala asta a fost foarte agresivă”
Prin ce chinuri a trecut Jorge cu băiețelul său. ”Boala asta a fost foarte agresivă”

Cântărețul Jorge, pe numele său real George Papagheorghe,  a avut mari probleme cu băiețelul său, David, care a fost internat în spital. Artistul, în vârstă de 39 de ani, a făcut primele declarații despre starea de sănătate a micuțului său. ”Nu am crezut că am putea trece prin așa ceva vreodată. Problemele cu David ne-au dărâmat. Boala asta a fost foarte agresivă”, a spus acesta.

Jorge fost căsătorit cu Alina Laufer, împreună cu care are o fetiță, Karina. După divorțul de Alina Laufer, Jorge s-a căsătorit cu Ramona Prodea, împreună cu care are un băiețel, David. Alina Laufer, fosta parteneră de viață a lui Jorge, este căsătorită cu Ilan Laufer. În data de 15 februarie anul  acesta, cei doi au devenit părinți de gemeni, un băiețel și o fetiță. Alina Laufer a născut prematur.

Jorge a trecut prin momente dificile zilele acestea, după ce fiul său, David, în vârstă de cinci ani, a ajuns de urgență la spital, fiind diagnosticat cu pneumonie severă.

Prin ce chinuri a trecut Jorge cu băiețelul său. ”A debutat cu o tuse, apoi a avut febră, a mâncat bine, iar următoarea zi a fost mai rău”

“Suntem foarte speriați. Nu am crezut că am putea trece prin așa ceva vreodată. Problemele cu David ne-au dărâmat. Boala asta a fost foarte agresivă. David se află în spital de luni și probabil că va mai sta câteva zile pentru că are o bacterie foarte severă. A debutat cu o tuse, apoi a avut febră, a mâncat bine, iar următoarea zi a fost mai rău. Pediatra ne-a dat antibiotic, dar următoarea zi a fost și mai rău. Tușea foarte rău și am plecat cu el la spital. Medicii i-au făcut rapid analize de sânge și au descoperit această bacterie. Soția mea se află internată cu el în spital, acolo doarme… mă rog, mult spus doarme pentru că îl supraveghează non stop. Eu nu pot să stau cu ei, merg și îi văd prin geam, pentru că protocolul este foarte riguros. A stat două nopți pe oxigen, ce să mai spun. Nu am cuvinte“, a declarat Jorge pentru click.ro.

Jorge explica, pentru aceași sursă că băiețelul său urma să fie externat ieri, sâmbătă: “Probabil ca mâine, poimâne îl vor externa. Așteptăm sa ne spună medicii… Ne-a rupt inima! Am avut niște zile crunte”.

citește și...