Jorge, dezvăluiri din povestea de dragoste cu soția sa. ”Nici nu se punea problema de a fi împreună, dar să ne mai și căsătorim”

16.09.2020, 09:35
Jorge, dezvăluiri din povestea de dragoste cu soția sa. ”Nici nu se punea problema de a fi împreună, dar să ne mai și căsătorim”
Jorge, dezvăluiri din povestea de dragoste cu soția sa. ”Nici nu se punea problema de a fi împreună, dar să ne mai și căsătorim”

Cântărețul Jorge a oferit amănunte din povestea de dragoste cu actuala sa soție, Ramona. Artistul a afirmat că atunci când s-au cunoscut nici măcar nu s-a pus problema unei relații.

Jorge fost căsătorit cu Alina Laufer, împreună cu care are o fetiță, Karina. După divorțul de Alina Laufer, Jorge s-a căsătorit cu Ramona Prodea, împreună cu care are un băiețel, David. Despre povestea lui de dragoste cu Ramona a făcut Jorge mărturisiri în cadrul unui interviu pentru click.ro.

”Sigur nu ne iubim ca în prima zi. Relația noastră a fost una de business la început și nici nu se punea problema de a fi împreună dar să ne mai și căsătorim. Uite că am ajuns la 7 ani de căsnicie, unde nimeni nu credea că vom ajunge, cu mai multă iubire, respect și recunoștință că ne-am întâlnit și am creat o familie. Cred că iubirea necondiționată și respectul stau la baza unei relații solide”, a declarat Jorge.

”Am trecut și prin momente superbe, dar au fost și încercări multe și grele. Am reușit să trecem peste, împreună, cu răbdare, comunicare, și încredere unul în altul. Cam ca toată lumea”, a adăugat artistul.

Ce spune despre diferența de vârstă dintre ei

Între Jorge și partenera lui de viață există o diferență de vârstă de nouă ani. El are 38 de ani, ea are 47 de ani.

”Impedimentul este doar în mintea și în preconcepția noastră. Inițial am avut o reținere, însă viața mi-a demonstrat că am făcut cea mai bună alegere și după ani de zile conștientizezi că nici măcar nu a fost alegerea ta, ci așa a fost planul divin. David (n.r. băiatul lor) bătea din picior acolo unde era el și ne șoptea: “haideți fraților, combinați-vă că vreau să vin””, a spus Jorge.

Ce fel de tatic e Jorge

Jorge a vorbit și despre relația pe care o are cu copiii săi.

”Iubesc copiii, i-am iubit întotdeauna și mi-am dorit să fiu tată încă de la 24 de ani. Copiii mei spun că sunt funny, eu mă consider un tată norocos, am parte de copii alături de care evoluez. Nimeni nu s-a născut învățat și să știe exact ce trebuie făcut pentru a crește un copil perfect.

Eu sunt concentrat pe dezvoltarea abilităților și talentelor forte ale copiilor mei și îmi doresc să îi ajut să își descopere calea în această viață. În cariera lor, în relațiile lor și să crească armonios”, a afirmat cântărețul.

 

citește și...