Prin ce a trecut Viorel Lis din cauza problemelor de sănătate. ”M-am speriat rău de tot”

03.07.2021, 14:26
Prin ce a trecut Viorel Lis din cauza problemelor de sănătate. ”M-am speriat rău de tot”
Prin ce a trecut Viorel Lis din cauza problemelor de sănătate. ”M-am speriat rău de tot”

Viorel Lis, fost primar al Bucureștiului, a făcut declarații despre starea sa de sănătate și deespre problemele dificile cu care s-a confruntat. Acesta a mărturisit că a avut o perioadă în care nu mai putea să meargă aproape deloc. Fostul edil al Capitalei a afirmat că situația în care s-a aflat l-a speriat foarte tare.

Oana Lis formează un cuplu de foarte mulți ani cu Viorel Lis, fost primar al Capitalei. În ultima perioadă de timp, Viorel Lis s-a confruntat cu probleme de sănătate.

Despre starea sa de sănătate și despre problemele cu care s-a confruntat a făcut Viorel Lis declarații la postul de televiziune Antena Stars.

Prin ce a trecut Viorel Lis din cauza problemelor de sănătate. ”În casă dacă mergeam mă țineam de pereți”

„M-am speriat rău de tot. E o parapareză cum ar veni, adică început de pareză sau semi-pareză și m-am speriat la început foarte tare. Nu mai puteam să merg aproape deloc, mergeam cu un cadru și după recuperările astea mi-am mai dat drumul puțin, dar ce e interesant că în casă dacă mergeam mă țineam de pereți dar nu puteam să duc o cafea din bucătărie în dormitor unde stau. Acum pot să-mi duc cafeaua”, a declarat Viorel Lis, notează spynews.ro.

Fostul primar al Bucureștiului a avut dintotdeauna o pasiune pentru jocurile de noroc. Oana Lis a comentat, la același post de televiziune, despre pasiunea lui Viorel Lis pentru jocurile de noroc, afirmând că în pandemie a mers să pună bilete la pariuri. „A făcut el o aroganță în pandemie pentru că în București erau închise. La început mergeam în Ilfov să-i pun bilete și apoi ne-am dus până în Bolentin Vale de Giurgiu și mergeam astă iarnă 35 de km ca să își pună biletele”, a spus Oana Lis, conform sursei menționate anterior.

citește și...