Prin ce a trecut Valentina Ioniță, de la ”Chefi la cuțite”. ”M-am rugat să i se curme suferința”

09.07.2021, 15:39
Prin ce a trecut Valentina Ioniță, de la ”Chefi la cuțite”. ”M-am rugat să i se curme suferința”
Prin ce a trecut Valentina Ioniță, de la ”Chefi la cuțite”. ”M-am rugat să i se curme suferința”

Valentina Ioniță, una dintre concurentele care au participat în sezonul 9 al show-ului culinar ”Chefi la cuțiute”, de la postul de televiziune Antena 1, a făcut dezvăluiri despre familia sa. Aceasta și-a pierdut tatăl, care suferea de o boală cumplită. ”M-am rugat să i se curme suferința”, a spus fost concurentă de la ”Chefi la cuțite”.

Valentina Ioniță a făcut parte din echipăa mov a lui chef Cătălin Scărlătescu din cel de-al nouălea sezon al emisiunii ”Chefi la cuțite”.

Recent, Valentina Ioniță”, poreclită ”Lebăduța”, și-a pierdut tatăl, în urmă cu 40 de zile, relatează spynews.ro. Tatăl Valentinei Ioniță suferea de cancer.


Prin ce a trecut Valentina Ioniță, de la ”Chefi la cuțite”. ”Sucferea foarte mult”

Valentina Ioniță a vorbit despre drama din familia sa la postul de televiziune Antena Stars.

”Eu m-am rugat pentru treaba asta, m-am rugat să i se curme suferința, sunt oameni care trăiesc această suferință ani de zile și au o calitate a vieții destul de rea. Degradarea la el s-a produs în ultima lună, ceea ce a fost îmbucurător. Moartea pentru mine este ca o binecuvântare, el s-a dus într-o lume mai bună pentru că suferea foarte mult”, a declarat Valentina Ioniță.

Narcisa Birjaru a câștigat sezonul 9 ”Chefi la cuțite”

Narcisa Birjaru a făcut parte din echipa lui Chef Cătălin Scărlătescu. Acesta a câștigat finala celui de-al nouălea sezon al show-ului culinar de la Antena 1. În finală, Narcisa Birjaru s-a întrecut cu Cătălin Amarandei, din echipa lui chef Florin Dumitrescu, și Elena Matei, din echipa lui chef Sorin Bontea.

Chef Cătălin Scărlătescu a acordat un interviu pentru revista Viva în care a vorbit despre Narcisa Birjaru, cea alături de care a câștigat sezonul 9 al emisiunii. ”Eu i-am spus Narcisei că ea s-a născut să gătească și că nu ar trebui să lase pe nimeni să îi „fure” asta. Deși nu are prea multă încredere în ea, omul ăsta este foarte muncitor, prinde repede tehnici, se străduiește și, mai presus de toate, este capabilă să dea un gust incredibil mâncării. Și e mereu cu zâmbetul pe buze, indiferent de moment. Nu țineți minte jurizările tensionate în care ea era singurul concurent senin din platou?”, a declarat chef Cătălin Scărlătescu. ”Narcisa a avut norocul să aibă alături de ea niște concurenți care și-au dorit, poate la fel de tare ca ea, să dea tot ce au ei mai bun pentru a le pune în față juraților farfurii incredibile. Și asta s-a văzut”, a completat el.

citește și...