Prin ce a trecut Paula Seling. ”Agonia acestor zile a fost extrem de consumatoare”

25.10.2022, 12:10
Prin ce a trecut Paula Seling. ”Agonia acestor zile a fost extrem de consumatoare”
Prin ce a trecut Paula Seling

Cântăreața Paula Seling, în vârstă de 43 de ani, a trecut printr-un incident extrem de neplăcut zilele acestea.  În urmă cu câteva zile, artistei i-a fost furat canalul de Youtube. Totul s-a întâmplat în noaptea dintre 16 si 17 octombrie. ”Agonia acestor zile a fost extrem de consumatoare”, a mărturisit vedeta în medul online.

Recent, Paula Selng a rămas fără canalul de YouTube. După ce a apelat la diverse persoane, Paula Seling a reușit să își recapete accesul la canalul său de YouTube.

Artista a povestit despre cele întâmplate într-o postare pe care a făcut-o pe Facebook.

Prin ce a trecut Paula Seling.  ”Nu mi-a venit să cred că mi se poate întâmpla așa ceva”

”Când lucrurile revin la normal, pot să vă mărturisesc prin ce am trecut în ultima săptămână: în noaptea dintre 16 si 17 octombrie , la ora 3.55 dimineața, mi-a fost furat canalul de youtube, canal premiat cu butonul de argint pentru cei peste 100000 de abonați adunați în comunitatea ce ascultă muzica mea.Hoții au luat canalul pentru a difuza materiale îndoielnice despre bitcoin și alte lucuri fără legătură cu ceea ce promovez eu și au scos accesul public la videourile mele.Munca de peste 11 ani părea pierdută , accesul la toți cei ce mă ascultă era redus la tacere”, a scris Paula Seling în mediul online.

”Am trecut prin coșmar, am început sa mă adresez tuturor oamenilor care puteau să mă ajute, printre care, bineînțeles, prietenul meu Catalin Margarint care a dus toate tratativele pentru recuperarea canalului, adresându-se reprezentanților youtube și reușind să reducă accesul hoților la videoclipuri pentru ca aceștia să nu apuce să le șteargă . M-am adresat inclusiv avocaților de la vgalawyrlers.ro care au înaintat documentația necesară în mod oficial.  Mulțumesc Ragoza Music pentru toată munca si toate mailurile adresate reprezentanților youtube. După atâta timp de incertitudine și de stres, azi s-a restaurat legatura cu voi. Îmi vine să plang de bucurie , mai ales ca agonia acestor zile a fost extrem de consumatoare. Nu mi-a venit să cred că mi se poate întâmpla așa ceva, mai ales ca am respectat toate regulile și am încercat, mereu, să nu supăr pe nimeni. Azi pot, din nou, să vă ofer rodul muncii mele și să vă mulțumesc că îmi sunteți! Vă iubesc”, a încheat cântăreața.

Paula Seling este căsătorită cu Radu Bucura

Paula Seling s-a născut pe 25 decembrie 1978 în Baia Mare. A absolvit Colegiul „Gheorghe Șincai” din Baia Mare în 1997, iar apoi Școala Superioară de Jurnalistică din București. A studiat canto și pian. Împreună cu interpretul Ovi, Paula Seling a reprezentat România la Eurovision 2010, unde au ocupat locul 3, și la Eurovision 2014, unde s-au clasat pe poziția a 12-a. În plan personal, Paula Seling este căsătorită cu Radu Bucura din anul 2005. Într-un interviu pentru okmagazine.ro, Paula Seling a povestit cum a început relația ei cu Radu Bucura.

”Prima dată m-am îndrăgostit de cel ce urma să îmi devină soţ după nouă ani. Aveam 16 ani, ne-am cunoscut la Năvodari şi am păstrat o poză cu el în ghiozdan. Îi scriam scrisori la care nu prea răspundea. La 18 ani am făcut autostopul pentru el. Tot nu a răspuns. M-a sunat după nouă ani. Apoi, o săptămână şi jumătate mai târziu, ne-am căsătorit, a declarat Paula Seling.

citește și...