Minodora a slăbit atât de mult că nu-i mai sunt bune hainele. ”De 20 de ani mă chinui”

04.07.2020, 14:31
Minodora a slăbit atât de mult că nu-i mai sunt bune hainele. ”De 20 de ani mă chinui”
Minodora a slăbit atât de mult că nu-i mai sunt bune hainele. ”De 20 de ani mă chinui”

Binecunoscuta cântăreață Minodora a slăbit mult, astfel că hainele pe care le purta înainte nu-i mai sunt bune.

Minodora a reuși să slăbească peste 30 de kilograme în ultimele luni. Vedeta a mărturisit că se chinuie să slăbească de foarte mulți ani.

Minodora a ajuns acum să cântărească 70 de kilograme. Artista a afirmat că hainele pe care le purta înainte de a slăbi nu-i mai vin .

Cântăreața este determinată să ajungă la greutatea pe care o avea atunci când s-a lansat în industria muzicală.

„Am slăbit vreo 30 de kilograme și nu mai am cu ce să mă îmbrac, în special atunci când apar în scenă. Ușor n-a fost. M-am chinuit să ajung la kilogramele copilăriei mele de 20 de ani. M-am lansat de 20 de ani și de 20 de ani mă chinui să ajung la 68 de kilograme. Sunt la 70, mai am puțin. Eu acum am ajuns la mărimea M”, a declarat Minodora la emisiunea ”Star Matinal”, de la postul de televiziune Antena Stars, citată de spynews.ro.

Le-a dezvăluit fanilor ce a făcut ca să scape de kilogramele nedorite

Recent, Minodora le-a mărturisit prietenilor ei din mediul virtual cum a reușit să slăbească, explicând că nu a fost deloc ușor, dar a avut multă ambiție să țină dietă. În trecut, cântăreața a apelat și la o operație de micșorare a stomacului.

”Dragile mele doamne!  M-ați întrebat în comentariile voastre, chiar și în privat cum am reușit să slăbesc. O să vă spun povestea pe scurt!

În ianuarie 2017, mi-am făcut operație la stomac, de micșorare a stomacului. Am reușit să slăbesc cu ajutorul operației, în jur de 20 de kilograme, după care mâncând puțin (pentru că nu poți datorită operației) însă, ffff des am început să mă îngraș… 8 kilograme!!! Nu mi-a convenit deloc!!!

De anul trecut DIETĂ (încet dar sigur) AMBIȚIE!!! Trebuia…????? ”,  a precizat Minodora în mediul online.

citește și...