Prin ce a trecut Majda Aboulumosha. ”Tot timpul mi-am dorit să fiu cât mai aproape de perfecțiune, să nu greșesc, să nu fiu respinsă”

13.12.2021, 14:30
Prin ce a trecut Majda Aboulumosha. ”Tot timpul mi-am dorit să fiu cât mai aproape de perfecțiune, să nu greșesc, să nu fiu respinsă”
Prin ce a trecut Majda Aboulumosha. ”Tot timpul mi-am dorit să fiu cât mai aproape de perfecțiune, să nu greșesc, să nu fiu respinsă

Majda Aboulumosha s-a confesat în mediul online. pe contul său de pe o rețea de socializare. Vedeta a explicat cu ce probleme s-a confruntat în copilărie și cum a fist jignită. ”Tot timpul mi-am dorit să fiu cât mai aproape de perfecțiune, să nu greșesc, să nu fiu respinsă”, a mărturisit Majda Aboulumosha.

Majda Aboulumosha a povestit, pe o rețea de socializare, cu ce probleme de bullying s-a confruntat în trecut.

”Am scris, am sters, am scris, am sters si tot asa. Pana cand am lasat.  Gandurile mele, franturi din povestea mea ca sa fii tu bine! Tot timpul mi-am dorit sa fiu cat mai aproape de perfectiune, sa nu gresesc, sa nu fiu respinsa. Totul vine din copilarie! De cand mi se spunea in toate felurile: leu, cioara, neagra si toate apelativele care ma faceau sa fug si sa ma ascund, sa nu ma mai vada nimeni, plangeam si ii intrebam pe ai mei: de ce imi spune lumea asa, daca pe mine ma cheama Majda?!  Atunci am pus presiune pe mine, sa fiu acceptata fara sa stiu ca eu eram,sa fac mai multe facultati, sa muncesc de mica, sa invat mai multe meserii, ca sa demonstrez ca pot, sa arat foarte bine, sa mor de foame ca sa fiu slaba, ca asta era trendul, dar nu adevarul. Sa stiti, ca voi, cei care m-ati facut cioara… m-ati ajutat! Multumesc!”, a scris vedeta în mediul online.

Prin ce a trecut Majda Aboulumosha. ”Numele meu, Majda, in limba araba inseamna: neinfricata! Asa am devenit!”

Majda le-a mai mărturisit prietenilor virtuali cum a reușit să treacă peste probleme și să-și atingă obiectivele. De asemenea, vedeta a transmis și un measaj de încirajare pentru cei care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare.

”Am zburat spre visul meu! Postarea asta e pentru tine! Care nu ai incredere in tine, care crezi ca altul e mai puternic decat tine, sau daca unul iti taie aripile, nu mai ai puterea sa zbori!  Sa nu lasi pe nimeni sa-ti darame visul, sa nu crezi ca durerea pe care ei o au in inima are legatura cu tine, ca vocabularul lor limitat te defineste.  Nu e nimeni mai puternic decat esti tu! ❤️ Voi, femeilor, sunteti superbe,.atata timp cat lasati iubirea voastra sa transpire prin toti pori. Pasiti cu incredere, zambiti si nu uitati ca sunteti unice.  Numele meu, Majda, in limba araba inseamna: neinfricata!  Asa am devenit!  Nu caut perfectiunea, eu caut doar iubirea si o sa ma gasiti mereu acolo unde se poate da ❤️”, a mai spus ea.

Majda Aboulumosha are o fetiță

Majda Aboulumosha este mama unei fetițe, Jacqueline, care a împlinit 8 ani anul acesta. Majda Aboulumosha are o relație de 3 ani. Vedeta și-a găsit liniștea alături de un bărbat pe nume Mihai. Acesta a povestit, pentru revista Viva, cum l-a cunoscut pe actualul ei iubit.

”Pe Mihai l-am cunoscut în urmă cu trei ani. Eu aveam copilul, nu alergam după iubire. Eram liniștită, chiar ușor sălbatică. El a fost acolo și mi-a arătat că își dorește să fie cu mine. Avea biletul cumpărat pentru USA, dorea să se mute acolo. A renunțat, mi-a arătat că își dorește să fim împreună, s-a apropiat foarte mult de fiica mea, s-au înțeles foarte bine. Am simțit că-l cunosc de foarte mult timp. A fost o chimie foarte bună, n-am simțit că trebuie să impresionez, a venit totul în mod natural. Mă susține, suntem în primul rând foarte buni prieteni”, a declarat Majda.

citește și...