Prin ce a trecut Jorge în vacanța în Dubai. ”A 3-a zi fetele se întrebau azi ce mai pățește George?”

08.05.2021, 12:57
Prin ce a trecut Jorge în vacanța în Dubai. ”A 3-a zi fetele se întrebau azi ce mai pățește George?”
Prin ce a trecut Jorge în acanța în Dubai. ”A 3-a zi fetele se întrebau azi ce mai pățește George?”

Cântărețul Jorge a povestit prin ce experiențe a trecut în vacanța pe care a trecut în Dubai de Paște.

Jorge nu a fost ferit de ghinioane în vacanța pe care a petrecut-o de Paște în Dubai, împreună cu familia sa. Mai întâi i s-a stricat telefonul, iar mai apoi și-a pierdut cardul bancar.

”Asa a aratat vacanta noastra de Paste. Exista viata si fara social media. Nu am postat nimic intentionat. ?‍♂️?‍♂️?Am vrut sa traiesc fiecare zi ?‍♂️ intentionat dupa ce mi s-a stricat telefonul in prima zi de vacanta. ???  A fost o experienta inedita si care cu siguranta merita repetata (doar faza cu nepostatul) ?. In ciuda faptului ca mi s-a stricat telefonul din prima zi…. Mi-am pierdut si cardul bancar a doua zi. A fost splendid. ??A 3-a zi fetele se intrebau “azi ce mai pateste George?” ??‍♂️ Multumesc pentru vacanta asta superba… plina de aventura si iubire. Va imbratisez pe toti si abia astept sa ne vedem si la televizor, dar si in persoana. ???❤️”, le-a povestit Jorge fanilor săi din mediul online.

Jorge, la a doua căsătorie

Jorge fost căsătorit cu Alina Laufer, împreună cu care are o fetiță, Karina. După divorțul de Alina Laufer, Jorge s-a căsătorit cu Ramona Prodea, împreună cu care are un băiețel, David. Alina Laufer, fosta parteneră de viață a lui Jorge, este căsătorită cu Ilan Laufer. În data de 15 februarie anul  acesta, cei doi au devenit părinți de gemeni, un băiețel și o fetiță. Alina Laufer a născut prematur. Karina, fiica lui Jorge, a locuit o perioadă de timp în America, alături de mama sa. Însă anul trecut Alina Laufer a revenit în țară, astfel că Jorge este extrem de fericit că poate fi alături de Karina.

Despre povestea lui de dragoste cu Ramona a făcut Jorge mărturisiri în cadrul unui interviu. ”Sigur nu ne iubim ca în prima zi. Relația noastră a fost una de business la început și nici nu se punea problema de a fi împreună dar să ne mai și căsătorim. Uite că am ajuns la 7 ani de căsnicie, unde nimeni nu credea că vom ajunge, cu mai multă iubire, respect și recunoștință că ne-am întâlnit și am creat o familie. Cred că iubirea necondiționată și respectul stau la baza unei relații solide”, a declarat Jorge.

”Am trecut și prin momente superbe, dar au fost și încercări multe și grele. Am reușit să trecem peste, împreună, cu răbdare, comunicare, și încredere unul în altul. Cam ca toată lumea”, a adăugat artistul.

citește și...