Prin ce a trecut Jorge după divorțul de Alina Laufer. ”Chemam Poliția, făceam proces verbal”

24.04.2022, 16:34
Prin ce a trecut Jorge după divorțul de Alina Laufer. ”Chemam Poliția, făceam proces verbal”
Prin ce a trecut Jorge după divorțul de Alina Laufer. ”Chemam Poliția, făceam proces verbal”

Cântărețul Jorge, pe numele său real George Papagheorghe, a vorbit despre prroblemele prin care a trecut după ce s-a separat de prima sa soție, Alina Laufer. Artistul, în vârstă de 39 de ani, a afirmat că după divorț, nu și-a putut vedea fiica. ”Chemam Poliția, făceam proces verbal”, a detaliat Jorge în cadrul unui podcast.

Jorge fost căsătorit cu Alina Laufer, împreună cu care are o fetiță, Karina. După divorțul de Alina Laufer, Jorge s-a căsătorit cu Ramona Prodea, împreună cu care are un băiețel, David. Alina Laufer, fosta parteneră de viață a lui Jorge, este căsătorită cu Ilan Laufer. În data de 15 februarie anul trecut, cei doi au devenit părinți de gemeni, un băiețel și o fetiță. Alina Laufer a născut prematur.

Jorge a fost prezent la podcastul realizat de Cătălin Măruță, unde a făcut mărturisiri despre separarea de Alina Lauferr și despre prroblemele cu care s-a confruntat pentru că nu putea să o vadă pe fiica lor, Karina.

Prin ce a trecut Jorge după divorțul de Alina Laufer. ”Apoi a înțeles că este nasol și nu a mai făcut”

„Am intrat în depresie în urma divorțului, pentru că nu puteam să mă întâlnesc cu Karina. Da, mi-a interzis. Vorbeam cu ea seara și îi ziceam: ”Ok, mâine e sâmbătă și știi că e weekendul meu”, ea zicea da, da. La 10 eram în fața porții, sunam la ușă și nu răspundea nimeni, o sunam și zicea: ”Ahh… Noi ne-am hotărât să plecăm la munte și cu Karina”. S-a întâmplat o dată, de două, de trei ori… Apoi am întrebat avocatul ce să fac. Chemam Poliția, făceam proces verbal… Apoi a înțeles că este nasol și nu a mai făcut”, a povestit orge, notează libertatea.ro.

Jorge a explicat și cum au decurs lucrurile în momentul în care Alina Laufer a plecat în America alături de fiica lor: „Asta cu plecarea în America a fost foarte interesantă. Ea nu m-a anunțat niciodată pe mine. M-a sunat o dată și m-a ținut 40 de minute la telefon, iar la final mi-a zis că se mută definitiv în America. Eu credeam că facem și noi pace. Acum e bine, dar atunci era foarte nasol. I-am zis că are binecuvântarea mea să plece. Eu am simțit atunci că dacă mă împotrivesc o să înrăutățesc situația. Singura condiție pe care am avut-o a fost să mă lase să vorbesc la telefon cu Karina de câte ori vreau eu și să vin să o vizitez măcar de două ori pe an. Când a ajuns în America, primul lucru pe care l-a făcut a fost să îi ia telefonul Karinei. Nu am putut să vorbesc cu ea săptămâni. Am fost în Miami 6 zile ca să îmi petrec timp cu fiica mea, după 8 luni, iar Alina mi-a zis că la 8 să o aduc acasă. Sunt bărbați în România care nu vor să își vadă copiii, nu îi sună, nu îi interesează. Eu mi-am dorit din tot sufletul să am relația asta cu Karina”.

 

citește și...