Prin ce a trecut Elena Ionescu după ce a divorțat. ”Nu știam ce trebuie să fac să mă repun pe picioare”

10.04.2021, 16:21
Prin ce a trecut Elena Ionescu după ce a divorțat. ”Nu știam ce trebuie să fac să mă repun pe picioare”
Prin ce a trecut Elena Ionescu după ce a divorțat. ”Nu știam ce trebuie să fac să mă repun pe picioare”

Cântăreața Elena Ionescu a făcut declarații despre perioada dificilă prin  care a trecut după divorț.

Elena Ionescu a fost căsătorită cu Dragoș Stanciu, împreună cu care are un băiețel, Răzvan. După separarea de soț, Elena Ionescu își crește singură copilul. Elena Ionescu a vorbit, la Antena Stars, despre relația în care este cu fostul soț, dcar și despre cum a reușit să treacă peste peruioada dificilă de după separare. „Părinții mei sunt destul de prezenți în viața lui și tatăl copilului. Chiar dacă noi am divorțat, am ajuns la un numitor comun. Mi-aș fi dorit foarte tare ca Răzvan să aibă un tătic un prezent în fiecare zi, pentru că indiferent de cât credem noi femeile că suntem de puternice, fiecare părinte își are rolul foarte important, de aceea am încercat să am o comunicare foarte bună cu tatăl lui și avem, Slavă Domnului. Am considerat că cel mai deștept întotdeauna cedează și asta a făcut ca noi să avem un echilibru foarte bun”, a declarat artista, potrivit spynews.ro.

„După ce am divorțat am avut o perioadă de rătăcire, pentru că nu știam care-i calea pe care trebuie să o iau, nu știam ce fac greșit, nu știam ce trebuie să fac să mă repun pe picioare, eram într-o stare financiară destul de grea. După o sarcină, o femeie nu mai are aceeași formă fizică, energie. Am încercat să fac foarte mult sport. El (n.r. fiul ei) face cu mine sport foarte mult”, a completat cântăreața.

Cum l-a cunoscut Elena Ionescu pe fostul ei soț

Elena Ionescu  a povestit într-un interviu cum l-a cunoscut pe acesta într-un infotrip în Turcia, dar și cum a ajuns să divorțeze după doar șase luni după ce l-a adus pe lume pe băiețelul lor.

”Totul a început într-un infotrip în Turcia. Acolo l-am cunoscut pe fostul meu soţ, era cu Cătălin Botezatu, era unul dintre manechinii lui. Însă nu s-a întâmplat nimic, ne-am întors în ţară şi ne-am dat seama că avem multe lucruri în comun şi am început să alergăm în parc. Sunt o familistă şi mi s-a părut că, apropiindu-mă de 30 de ani, era mo-mentul să mă aşez şi eu, deoarece o bună parte din viaţă mi-o sacrificasem pentru carieră”, a spus vedeta.

”Cred, însă, că m-am aruncat cu capul înainte, fără să ascult la cei din jur. Dar dacă privesc, astăzi, înapoi şi văd cu ce am rămas, sunt un om fericit, împlinit şi mulţumit. Referindu-mă strict la omul pe care l-am ales atunci, proba-bil că nu a ştiut să îşi asume ce s-a întâmplat între noi. Ne-am despărţit la şase luni după ce l-am născut pe Răzvan şi cred şi acum că am făcut cea mai bună alegere. Probabil că mai târziu ar fi fost mult mai greu”, a mărturisit artista.

citește și...