Prin ce a trecut Dana Nălbaru în Irlanda. Dragoș Bucur a spus cu ce problemă s-a confruntat soția sa

11.01.2022, 15:53
Prin ce a trecut Dana Nălbaru în Irlanda. Dragoș Bucur a spus cu ce problemă s-a confruntat soția sa
Prin ce a trecut Dana Nălbaru în Irlanda. Dragoș Bucur a spus cu ce problemă s-a confruntat soția sa

Cântăreața Dana Nălbaru, în vârstă de 45 de ani, formează o familie împreună cu actorul Dragoș Bucur, în vârstă de 44 de ani. În urmă cu câțiva ani, cei doi și copiii lor au stat pentru o perioadă în Irlanda. Dragoș Bucur a povestit, într-un interviu, cu ce problemă s-a confruntat partenera sa de viață acolo.

Actorul Dragoș Bucur este căsătorit cu Dana Nălbaru, fostă componentă a trupei Hi-Q, de 16 ani. Cei doi au împreună doi copii biologici, Sofia și Kadri, și unul adoptat, Roxana.

La un moment dat, Dragoș Bucur și familia lui au locuit pentru o perioadă destul de lungă în Irlanda. Deși șederea lor acolo a fost una plăcută, actorul a dezvăluit că partenera sa de viață a avut probleme din cauza unei alergii.

Prin ce a trecut Dana Nălbaru în Irlanda. ”A fost un coșmar”

”Irlanda este o țară superbă, dar a fost un coșmar pentru Dana din cauza alergiei declanșate de fân, deci nu ne vom muta niciodată acolo”, a dezvăluit Dragoș Bucur pentru revista Viva.

Actorul și famlia sa au fost impresionați de Danemarca: ”Există o relaxare a danezilor pe care am văzut-o în puține locuri, și asta ne-a plăcut foarte mult amândurora. Și, în plus, sunt campinguri cu niște condiții extraordinare la fiecare câteva zeci de kilometri, iar asta contează!”.

Întrebat ce ar trebui să fie altfel în România pentru el și familia sa, Dragoș Bucur a răspuns: ”Aș avea foarte multe de vorbit, dar așa cum am mai spus, prefer să păstrez subiectele acestea pentru discuțiile față în față cu prietenii. Sunt multe lucruri care mă nemulțumesc, dar și multe care îmi plac, sunt oameni pe care îi detest, dar și mulți pe care îi admir și cu care aș sta ore întregi la discuții să învăț lucruri noi sau să ascult puncte de vedere diferite. Nu cred că un răspuns poate să cuprindă ceea ce cred eu despre ce ar trebui să fie altfel aici, pentru mine, pentru noi ca familie, și pentru noi toți”.

citește și...