Prin ce a trecut Cristina Spătar pentru a deveni mămică. ”A existat depresie după nașterea copiilor”

17.07.2021, 15:40
Prin ce a trecut Cristina Spătar pentru a deveni mămică. ”A existat depresie după nașterea copiilor”
Prin ce a trecut Cristina Spătar pentru a deveni mămică. ”A existat depresie după nașterea copiilor”

Cântăreața Cristina Spătar a dezvăluit cât de greu i-a fost să devină mămică. Artista a făcut numeroase fertilizări in vitro. Cristina Spătar a mărturisit și cu ce probleme s-a confruntat după nașterea celor doi copii ai săi. ”A existat depresie după nașterea copiilor”, a explicat binecunoscuta vedetă în cadrul unui interviu.

Cristina Spătar a fost căsătorită cu Alin Ionescu. Din mariajul celor doi au rezultat doi copii, Aida și Albert.  Cristina Spătar a avut o relație cu Tiberiu Vărzaru, în vârstă de 26 de ani. Tiberiu Vărzaru și Cristina Spătar și-au început relația încă din vara lui 2016, la câteva luni de la divorțul vedetei.

Cristina Spătar, în vârstă de 49 de ani, a povestit, la postul de televiziune Antena Stars, prin ce tratamente chinuitoare a trecut înainte de a deveni mamă.


Prin ce a trecut Cristina Spătar pentru a deveni mămică. ”Am fcut nouă fertilizări”

“Cred că Dumnezeu, cum să spun eu, a avut pentru mine șansa asta și mă bucur mult, mult de tot că am reușit să îmi îndeplinesc visul. După moartea mamei mele, cel mai mare vis al meu a fost să devin mamă și când cei din Germania mi-au spus că nu pot deveni mamă decât cu ajutorul fertilizării, a fost un șoc. Nu aș fi putut deveni niciodată mamă fără fertilizare in vitro”, a declarat Cristina Spătar, citată de click.ro.

Artista a făcut nouiă fertilizări in vitro. „Am făcut nouă fertilizări. Inclusiv doctorița mea mi-a spus că sunt foarte ambițioasă. Cine a trecut prin așa ceva, știe ce înseamnă. E foarte solicitant psihic. Te deformează, dacă vrei. Unele se îngrașă, altele slăbesc, unele capătă celulită. Hormonii aceia mi-au făcut cadou o mare celulită, dar nu m-a interesat la momentul respectiv. Mi-a fost foarte greu în perioada în care am născut. Într-adevăr, a existat depresie după nașterea copiilor, depresie specifică perioadei. După aceea a fost o perioadă foarte dureroasă puțin înainte de divorț și după divorț”, a mai mărturisit vedeta.

citește și...