Prin ce a trecut cântăreața de muzică populară Silvana Rîciu. ”Am luat un virus foarte puternic și chiar era să mor atunci”

19.07.2022, 12:28
Prin ce a trecut cântăreața de muzică populară Silvana Rîciu. ”Am luat un virus foarte puternic și chiar era să mor atunci”
Prin ce a trecut cântăreața de muzică populară Silvana Rîciu

Cântăreața de muzică populară Silvana Rîciu, a mărturisit, la o emisiune de televiziune, că s-a confruntat cu probleme în ceea ce privește greutatea. Acesta s-a îngrășat peste 20 de kilograme, însă acum a reușit să slăbească cinci kilograme în câteva luni. Artista a avut și probleme de sănătate, despre care a vorbit la postul de televiziune Antena Stars.

Silvana Rîciu este o cunoscută interpretă de muzică populară. În plan personal, Silvana Rîciu a devenit mămică pentru a treia oară în data de 24 septembrie 2020. Artista a adus pe lume o fetiță care a primit numele Anastasia. Silvana Rîciu mai are doi copii, Andrada și Luca, dintr-o relație anterioară. Artista s-a căsătorit cu artistul Nicușor Ioniță, în toamna anului 2019.

În ultuima perioadă de timp, Silvana Rîciu a mărturisit că a luat în greutate, însă a început un proves de slăbire și a dat jos cinci kilogame în câteva luni. Artista a explicat, la postul de televiziune Antena Stars, că urmează un tratament pentru probleme hormonale din cauza căruia procesul de slăbire este mai lent.

Prin ce a trecut cântăreața de muzică populară Silvana Rîciu. ”Eu încă mai iau tratamente hormonale și mi-au împiedicat procesul, a trebuit să fac un pic de pauză în slăbire”

 

„Eu am început procesul de slăbire în urmă cu câteva luni, când am slăbit cinci kilograme. Au intervenit probleme hormonale, probleme de sănătate. Eu încă mai iau tratamente hormonale și mi-au împiedicat procesul, a trebuit să fac un pic de pauză în slăbire (…) Din cauza dereglările hormonale, m-am îngrășat. Apoi, am fost bolnavă (…) Am luat un virus foarte puternic și chiar era să mor atunci. A trebuit să iau multe medicamente puternice”, a explicat Silvana Rîciu, potrivit spynews.ro.

”Acum, de când am luat tratamentul respectiv de slăbire, nu am mai adăugat deloc kilograme, însă nu îl pot continua până nu îmi trece dereglarea hormonală, pentru că le-aș lua degeaba. Le-aș consuma inutil și nu ar da rezultate din cauza problemelor de sănătate”, a adăugat interpreta de muzică populară.

citește și...