Prin ce a trecut Brigitte Pastramă. ”Mi s-au întâmplat niște chestii foarte urâte după COVID”

19.05.2021, 10:27
Prin ce a trecut Brigitte Pastramă. ”Mi s-au întâmplat niște chestii foarte urâte după COVID”
Prin ce a trecut Brigitte Pastramă. ”Mi s-au întâmplat niște chestii foarte urâte după COVID”

Brigitte Pastramă a explicat cu ce probleme s-a confruntat după infectarea cu COVID-19.

Brigitte  și partenerul ei de viață, Florin Pastramă, au fost infectați cu coronavirus. În cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru emisiunea ”Xtra Night Show”, de la Antena Stars, Brigitte Pastramă a vorbit despre problemele cu care s-a confruntat după infectarea cu COVID și a explicat cum a ajutat-o vaccinul să se simtă mai bine.

„Chiar acum câteva zile am făcut rapelul, am scăpat, Doamne ajută. O să pot și eu să călătoresc ca tot omul. Mi-a făcut foarte bine vaccinul ăsta, pentru că eu rămăsăsem cu sechele după covid și la nicio zi după ce am făcut primul vaccin am început să respir bine și mi-am revenit. Mănânc la fel și am slăbit. Mi s-au întâmplat niște chestii foarte urâte după covid. Aveam metabolismul foarte, foarte încet. Acum am mai multă energie, respir cu ambele sinusuri și nu am avut reacții advserse. Cam în 10 zile după primul vaccin am slăbit 4 kilograme mâncând la fel. Sunt mult mai energică. N-am mai fost deloc obosită”, a declarat Brigitte Pastramă, citată de spynews.ro.

1.072.972 de cazuri de coronavirus în România

681 de cazuri de infectare cu noul coronavirus au fost raportate în ultimele 24 de ore în România. Bilanțul total al îmbolnăvirilor cu COVID-19 a ajuns la 1.072.972, din care pacienți vindecați 1.027.412. În ultimele 24 de ore au murit 91 de pacienți diagnosticați cu COVID-19. În ultima zi au fost efectuate 20.634 de teste RT-PCR și 11.517 teste rapide antigenice. În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 4.677. Dintre acestea, 716 sunt internate la terapie intensivă.

Pe teritoriul României, 12.780 de persoane confirmate cu infecție cu noul coronavirus sunt în izolare la domiciliu, iar 5.198 de persoane se află în izolare instituționalizată. De asemenea, 40.612 persoane se află în carantină la domiciliu, iar în carantină instituționalizată se află 97 de persoane. De la începutul epidemiei în România, 29.662 de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.

România se apropie de 4 milioane de persoane vaccinate, iar peste 1.400 de medici de familie au primit vaccinuri anti-COVID-19 în cabinetele lor, a anunțat medicul Valeriu Gheorghiță.

citește și...