Alexandru Arșinel, după ce s-a vindecat de COVID-19. ”Nu știu dacă te refaci vreodată cu adevărat”

17.05.2021, 16:24
Alexandru Arșinel, după ce s-a vindecat de COVID-19. ”Nu știu dacă te refaci vreodată cu adevărat”
Alexandru Arșinel, după ce s-a vindecat de COVID-19. ”Nu știu dacă te refaci vreodată cu adevărat”

Îndrăgitul actor Alexandru Arșinel a făcut declarații despre starea sa de sănătate, după ce s-a vindecat de COVID-19.

Binecunoscutul actor Alexandru Arșinel, în vârstă de 81 de ani, care a fost infectat cu COVID-19, a fost externat  în data de10 mai 2021, din spital. Pe 17 aprilie, Alexandru Arșinel a fost internat la Institutul „Matei Balș” din Capitală, după ce, atât el, cât și soția sa, s-au infectat cu coronavirus la doar două luni după ce au făcut rapelul vaccinului.

Alexandru Arșinel a vorbit despre starea sa de sănătate în cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru postul de televiziune Antena Stars.

Alexandru Arșinel, după ce s-a vindecat de COVID-19. ”Grija pentru ziua de mâine persistă multe săptămâni”

Alexandru Arșinel a afirmat că a avut noroc cu specialiștii care s-au ocupat de el în spital.

”Nu spun că e ceva ușor, dar această pandemie este cumplită. Noroc că am dat peste un grup de specialiști. Nu înseamnă că ne simțim foarte bine. Nu știu dacă te refaci vreodată cu adevărat. Grija pentru ziua de mâine persistă multe săptămâni. Am mâncat destul de bine. Am avut noroc că au fost copiii pe lângă noi, iar printre primele lucruri pe care le-am făcut a fost să fac un duș fierbinte ca să mă dezintoxic de mirosul de spital, de atmosfera de acolo. Nu e plăcut deloc”, a declarat Alexandru Arșinel, potrivit spynews.ro.

Actorul a vorbit și despre partenera sa de viață. ”E o teamă pentru ziua de mâine, în caz de unul cedează, ce se întâmplă cu familia. Am avut noroc și de o echipă de medici excepționali și vreau să spun că avem noroc. Ea este un om liniștit, un om care împrăștie în jurul ei liniște și calm. Nu este un om agitat ca mine. Suntem de peste 50 de ani împreună și ne leagă multe, e parte din viața mea”, a adăugat artistul.

 

citește și...