Prin ce a trecut Andreea Tonciu la ”Survivor România”. ”Sunt foarte panicoasă și foarte fricoasă și stăteam și mă uitam, păzeam”

14.04.2022, 16:22
Prin ce a trecut Andreea Tonciu la ”Survivor România”. ”Sunt foarte panicoasă și foarte fricoasă și stăteam și mă uitam, păzeam”
Prin ce a trecut Andreea Tonciu la ”Survivor România. ”Sunt foarte panicoasă și foarte fricoasă și stăteam și mă uitam, păzeam”

Andreea Tonciu a dezvăluit prin ce chinuri a trecut pe durata scurtei sale participări la competiția ”Survivor România”, filmată în republica Dominicană și difuzată de postul de televiziune Pro TV. ”Sunt foarte panicoasă și foarte fricoasă și stăteam și mă uitam, păzeam”, a mărturisit Andreea Tonciu.

Andreea Tonciu a fost una dintre vedetele care au participat în acest sezon la concusul ”Survivor România”. În ediția din data de 25 ianuarie 2022, Andreea Tonciu a fost concurenta eliminată de la ”Survivor România.

Bruneta a mărturisit că a trecut prin momente dificile pe durata participării ei la competiție.

Prin ce a trecut Andreea Tonciu la ”Survivor România”. ”Îmi era frică să nu se urce ceva pe mine”

„14 nopți nu am dormit absolut deloc, pentru că mi-a fost foarte frică. Îmi era frică să nu se urce ceva pe mine. Sunt foarte panicoasă și foarte fricoasă și stăteam și mă uitam, păzeam. Treceau nopțile atât de greu”, a declarat Andreea Tonciu, pentru Pro TV.

”N-am dormit. Mă lua ziua somnul și dormeam câte o oră. În ziua în care mi-a fost foarte rău eram deshidratată și m-au dus la spital. După ce mi-au făcut investigații am făcut și pietre la rinichi. Și acum sunt sub tratament”, a adăugat aceasta.

Andreea Tonciu, schimb de replici cu Laura Giurcanu

Andreea Tonciu a avut un schimb de replici cu Laura Giurcanu, după ce aceasta din urmă a făcut declarații despre ea la emisiunea ”La Măruță”. Laura Giurcanu a făcut parte din echipa Faimoșilor de la ”Survivor România”. În ediția din data de 5 aprilie 2022 a emisiunii, cea care a părăsit competiția a fost Laura Giurcanu, care a primit cele mai puține voturi din partea telespectatorilor.

„Tonciu a avut mai multe apariții la tine în emisiune decât intrări pe traseu. Ce mi-a plăcut a fost că m-a citat. În momentul în care noi am avut discuția pe insulă, i-am spus că a greșit emisiunea, ceea ce a spus și ea aici la tine”, a spus Laura Giurcanu despre Andreea Tonciu.

Aflată în Dubai, Andreea Tonciu i-a scris imediat moderatorului Cătălin Măruță: „Cătălin, sunt în Dubai, la plajă. Am avut apariții TV cât n-a avut ea like-uri. I-a scăzut Instagramul de când a plecat la Survivor. Eu sunt om de televiziune, ea nu e”.


„Andreea Tonciu m-a întrebat cum ar putea să facă și ea ce fac eu, iar acolo a spus că nu știe ce mă recomandă.(…) Andreea și-a cerut scuze de la mine aproape plângând. Era și Emil acolo. A spus că e foarte tulburată și că nu mai are liniște mentală”, a mai spus Laura Giurcanu.

citește și...