Prin ce a trecut Adda după ce s-a mutat în București. ”A fost horror”

11.06.2021, 16:49
Prin ce a trecut Adda după ce s-a mutat în București. ”A fost horror”
Prin ce a trecut Adda după ce s-a mutat în București. ”A fost horror”

Cântăreața Adda a vorbit despre greutățile prin care a trecut în momentul în care s-a mutat în București.

Adda a venit în Capitală după terminarea liceului. La podcastul ”Vin de-o poveste”, găzduit de Radu Țibulcă, Adda a vorbit despre cum a fost mutarea sa în București. Cântăreața Adda a vorbit despre greutățile prin care a trecut în momentul în care s-a mutat în București. „Am venit cu mama în București, să caut chirie. Am intrat la Jurnalism și Istorie. La Istorie am renunțat după primul curs și la Jurnalism după 2 ani. N-am mai vrut. (…) Am luat ce chirie am găsit. Aveam 200 de euro buget și am luat o garsonieră de 10 m pătrați e mult, la Izvor. Cum intrai era bucătăria, din bucătărie intrai în cameră și vis-a-vis de ușa de la intrare, pe casa scării, era baia. Ca să fac duș, trebuia să ies în prosop pe casa scării. Era doar a mea, dar era lângă ușa vecinului. (…) Ca să subliniez, unde stăteam era un fost spital de psihiatrie făcut bloc. Am fugit în casă, am închis ușa și am început să plâng. Nu aveam niciun prieten în București. Nu cunoșteam pe nimeni. Nu aveam nicio rudă, nimic. Eram eu și atât. A fost horror. Primele săptămâni au fost groaznice. Aveam o proprietară nebună care intra peste mine în casă”, a dezvăluit Adda, relatează revista Unica.

”Am avut scurgere de gaz în apartament, n-am să uit niciodată treaba asta, s-a rupt un rulment de la aragaz. Am sunat proprietara, a venit și dădea cu bricheta prin spate și zicea: ”Uite, nu se întâmplă nimic”. Eu știam de la tata că trebuie să dai cu săpun să vezi dacă face bule. Eu asta am făcut. (…) După mi s-a ars becul din bucătărie. Vreo trei luni am stat cu el ars, îl aveam pe cel din cameră. După care, în iarnă mi s-a stricat centrala și în baie nu aveam încălzire. Era și geamul spart. Mi-a înghețat gelul de duș în baie. (…) Acuma râd, atunci plângeam. După ce mi s-a ars becul din bucătărie mi s-a ars și cel din cameră. Tavanul, clădirea fiind fost spital, avea vreo 3 m înălțime, nu ajungeam la bec. Până mi-am făcut curaj să mă duc la un vecin, mi-am pus o lumânare pe frigider. Stăteam romantic, la lumina lumânării. După scurgerea de gaz de la aragaz, am avut la centrală. Și am sunat la proprietară, am lăsat geamurile deschise și am dormit în cada din baie. M-am gândit că, dacă sare apartamentul în aer, baia are șanse să nu explodeze. Mi-am pus niște perne, m-am întins pe ele și mă gândeam: ”Ce pana mea fac eu în București?””, a mai povestit artista.

Adda e căsătorită și are un copil cu Cătălin Rizea

Adda este căsătorită cu Cătălin Rizea, împreună cu care are un copil. Adda și partenerul ei de viață au participat în cel de-al treilea sezon al emisiunii ”Asia Express”, de la Antena 1, fiind una dintre cele mai controversate echipe din competiție.

Cătălin Rizea, soțul Addei, a dezvăluit cum s-au cunoscut și cum a început relația lor.

”Ne-am cunoscut dintr-o întâmplare. Nişte prieteni de-ai mei trăgeau de mine să mergem la mare, la gagici, aveam vreo 25 de ani atunci. Eu cu vreo două zile înainte ziceam că nu mai vreau să merg, apoi cu o zi înainte m-am sucit şi am zis că merg. Addei îi intrase în program un concert pe ultima sută de metri, tot la mare.  Unui prieten de-ai mei îi plăcea de o prietenă a Addei şi trăgea de mine să ne vedem puţin cu ele. Şi am zis OK şi din 30 de minute cât ar fi trebuit să stăm cu ele, am stat până dimineaţa. A doua zi ne-am văzut la plajă şi bineînţeles că Addei i-a plăcut foarte tare de mine,. Cum intram în apă, intra şi ea şi zicea să o iau în braţe că îi e frică de valuri”, a detaliat el.

citește și...