Ce planuri de viitor are Eugenia Șerban după ce a învins cancerul

06.07.2021, 18:55
Ce planuri de viitor are Eugenia Șerban după ce a învins cancerul
Ce planuri de viitor are Eugenia Șerban după ce a învins cancerul

În ultimii doi ani, Eugenia Șerban a trecut prin momente dificile după ce a fost diagnosticată cu cancer. Din fericire, celebra actriță a reușit să se vindece de boala nemiloasă, iar acum duce o viață normală, fără chin. 

Eugenia Șerban a suferit mai multe intervenții chirurgicale, dar tot nu a renunțat și se bucură din plin de viață. Actrița a mărturisit că este pregătită să-și refacă viața sentimentală.

Eugenia Șerban, pregătită să-și refacă viața amoroasă

”În acest moment, nu există un bărbat în viața mea. Mă simt foarte bine, aștept să vină acel Făt Frumos. Poate să vină oricând!” a declarat Eugenia Șerban pentru Viva.ro.

După ce a divorțat, actrița a rămas să-și crească băiatul singură. Într-un interviu pentru Kanal D, Eugenia Șerban și-a deschis sufletul și a vorbit despre tatăl copilului ei.

“Eu când am divorțat, am divorțat iubind. Dar mi-am dat seama că nu are rost să mai continuăm. Fostul meu bărbat a fost cel mai în vârstă bărbat din viața mea. Nu mai este printre noi. Când am fost foarte tânără am suferit foarte tare, am fost înșelată și am băgat imediat divorț. Cel mai urât lucru pentru mine e trădarea”, a mărturisit actrița, într-un interviu la Kanal D.

S-a vindecat de cancer

În 2019, Eugenia Șerban fost diagnosticată cu două forme de cancer (ginecologic și la sân) într-un singur an și a stat nu mai puțin de 12 ore pe masa de operație. Din fericire, ea a reușit să învingă boala, iar acum se recuperează.

‘Nu operația în sine a fost cea mai grea, practic au fost trei operații într-una. Când am aflat că am cancer, atunci a fost șocul mare, m-am gândit la moarte. Mi-au trebuit două săptămâni să realizez că iubesc viața și că trebuie să trec peste asta. Am avut norocul că l-am descoperit în fază incipientă. Al doilea moment foarte dificil a fost când am făcut chimioterapie și mi-au zis ca nu o să am păr. Practic, cu un an înainte nu aveam nimic, și anul următor aveam două cancere în faze incipiente”, declara actrița pentru Click!

citește și...