Ce înțelegere a făcut Cristi Borcea cu femeile din viața lui! Motivele pentru care Pelinel este prietenă cu Mihaela Borcea și Alina Vidican

25.01.2020, 16:43
Ce înțelegere a făcut Cristi Borcea cu femeile din viața lui! Motivele pentru care Pelinel este prietenă cu Mihaela Borcea și Alina Vidican
Ce înțelegere a făcut Cristi Borcea cu femeile din viața lui!

Viața amoroasă a lui Cristi Borcea bate orice telenovelă! Fostul acționar al echipei de fotbal Dinamo este cunoscut ca ‘Don Juan-ul’ lumii mondene. Cristi Borcea are 9 copii cu 4 femei diferite.

Ce înțelegere a făcut Cristi Borcea cu femeile din viața lui!

Ultima femeie din viața lui este Valentina Pelinel! Fostul fotomodel l-a așteptat cuminte să iasă din pușcărie și i-a dăruit 3 copii minunați, un băiețel și două fete gemene.

Afaceristul a fost eliberat condiționat din închisoare la începutul lunii noiembrie 2019, după ce fusese condamnat în dosarul privind retrocedarea plajelor şi dosarul transferurilor. Pentru a nu-și păta și mai mult imaginea, Cristi Borcea a apelat la înțelegerea fostelor sale soții, Mihaela Borcea și Alina Vidican.

Cu Mihaela Borcea a fost căsătorit vreme 22 de ani, până în 2011. I-a dăruit 3 copii. După 25 de ani de căsnicie, Borcea a părăsit-o pentru amanta de la vremea respectivă, Alina Vidican.

La un an de la divorțul de prima soție, afaceristul s-a însurat cu Alina Vidican, care i-a dăruit și ea 2 copii, un băiat și o fată. Mariajul celor doi doi a durat doar 4 ani, iar în noiembrie 2016 s-au despărțit oficial Penitenciarul Poarta Albă, acolo unde acesta fusese încarcerat.

După căsnicia eșuată cu Alina Vidican, Cristi Borcea și-a refăcut viața cu Valentina Pelinel, pe care a luat-o de soție în septembrie 2018.

Pentru a fi sigur că femeile din viața lui nu se vor mai certa, Cristi Borcea a ajuns la o înțelegere cu toate trei. Mai exact, înainte de a le lua de soții, acesta le-a dat să semneze un act de confidențialitate, în care erau precizate mai multe condiții speciale.

Cristi Borcea și-a ‘donat’ afacerile fostelor soții

Conform Playtech.ro, Cristi Borcea s-a asigurat că acestea vor evita scandalurile în public și nu vor arunca cu noroi una în cealaltă. Borcea mai are o fetiță cu avocata Simona Dana Voiculescu. Inițial, acesta nu a recunoscut copilul.

Astfel, Mihaela Borcea, Alina Vidican și Valentina Pelinel nu au voie să se certe între ele. Mai mult de atât, toate 3 au primit sume uriașe de la fostul acționar dinamovist pentru un trai de lux.

Se știe că afacerile lui Cristi Borcea sunt conduse de femeile din viața lui. Iată cum a împărțit bărbatul banii.

În urma divorțului, Mihaela Borce a rămas cu o vilă în Pantelimon, un salon de nunți în Crângași, clubul Viper Pub, împreună cu Ștrandul Mogoșoaia, 2 saloane de înfrumusețare în Capitală, dar și Hotelul Olimp de pe litoral.

Nici Alina Vidican nu a rămas pe dinafară. Blonda din Timișoara s-a ales cu o vilă în complexul rezidențial Pipera, apartamentul din New York și un restaurant.

Ultima lui parteneră, Valentina Pelinel, deține un un apartament de 1 milion de euro în Complexul Persepolis, localizat în Cartierul Francez, din Capitală. De asemenea, blondina mai are și ștrandul Magic Place Aqua Crângași, un salon de nunți, numit Magic Place Event Grant, dar și un hotel din Timișoara.

Sursa: impact.ro

citește și...