Primul soț al lui Jennifer Lopez face dezvăluiri. “Mi-a spus că sunt dragostea vieții ei. Cred că va fi căsătorită de șapte sau opt ori”

01.08.2022, 13:09

Ojani Noa, primul soț al lui Jennifer Lopez, a vorbit despre recenta căsătorie a acesteia cu actorul hollywoodian Ben Affleck și a dezvăluit îndoielile sale cu privire la viitorul cuplului. Bărbatul  susține acum că s-a săturat să fie desființat că fiind “chelnerul fără bani” de care Jennifer a scăpat. “Ben este soțul numărul patru. Eu am fost soțul numărul unu, iar ea mi-a spus că sunt dragostea vieții ei. Când ne-am întins în pat în noaptea nunții, a spus că vom fi împreună pentru totdeauna”.

Primul soț al lui Jennifer Lopez și-a împărtășit îndoielile cu privire la recenta căsătorie a acesteia cu Ben Affleck.

Cuplul fierbinte s-a căsătorit în cadrul unei ceremonii în Las Vegas la începutul acestei luni, la aproape 20 de ani de la anularea primei lor nunți.
Aceasta a fost cea de-a treia căsătorie a lui J Lo și l-a numit pe Ben “sufletul ei pereche”, potrivit mirror.co.uk.

Primul soț al lui Jennifer Lopez spune că vedeta “nu va fi niciodată fericită”

Jennifer 53 de ani, a declarat: “Poate că vei găsi cel mai bun moment al vieții tale în Las Vegas, la douăsprezece și jumătate dimineața, în tunelul iubirii, cu copiii tăi și cu cel cu care îți vei petrece toată viața.”

Cu toate acestea, primul ei soț, Ojani Noa, care trăiește departe de lumina reflectoarelor de la Hollywood, a vorbit despre îndoielile sale cu privire la cuplu. Vorbind pentru Daily Mail, el a spus: “Nu am mai vorbit cu el: “Le doresc tot ce e mai bun ei și lui Ben, dar nu sunt convins că va dura”.

“Cred că va fi căsătorită de șapte sau opt ori”

El a continuat spunând că vedetei îi place să fie îndrăgostită, dar a subliniat că a fost logodită de șase ori.

Fostul ei soț a adăugat: “Ben este soțul numărul patru. Eu am fost soțul numărul unu, iar ea mi-a spus că sunt dragostea vieții ei. Când ne-am întins în pat în noaptea nunții, a spus că vom fi împreună pentru totdeauna”.
Ojani, în vârstă de 48 de ani, a divorțat de J.Lo în 1998, dar cei doi au rămas prieteni timp de aproape un deceniu.

Cu toate acestea, el susține acum că s-a săturat să fie desființat ca fiind “chelnerul fără bani” de care Jennifer a scăpat.

El a continuat să povestească publicației cum s-a simțit ca ” Cenușăreasa” ‘ după ce a cunoscut-o pe cea mai frumoasă femeie pe care a văzut-o vreodată.
Cuplul s-a îndrăgostit când Jennifer era deja celebră, dar în timpul căsătoriei lor, ea a devenit un superstar.

Vorbind despre recenta ei nuntă, el a spus: “Cred că va fi căsătorită de șapte sau opt ori. Nu o văd așezându-se la casa ei.”

 

citește și...