FOTO. Cele mai sexy dive de peste 50 de ani. Care este motivul pentru care vedetele de peste 50 de ani își etalează formele în costume de baie

28.07.2022, 19:25

Nu se poate nega: Divele din epoca de aur o fac cu siguranță pentru ele însele. Panoul publicitar de 60 de metri din Los Angeles, cu o J-Lo rafinată care își expune corpul gol într-o campanie de marketing recentă, arată fierbinte.

Iar o fotografie a lui Sharon Stone pozând frumos și natural doar în bikini, protejându-și discret sânii la vârsta de 64 de ani, nu numai că a oferit empowerment, dar transmite un mesaj foarte puternic.

Ceea ce a început ca un val de femei mai în vârstă care își arată în mod public corpurile goale a devenit acum un flux constant, potrivit dailystar.co.uk.

 

Cele mai sexy dive de peste 50 de ani

De partea aceasta a iazului, în ultimii doi ani, am văzut-o mai mult decât oricând pe Carol Vorderman, în vârstă de 61 de ani.

Ea pozează mereu în bikini și Lycra.

Apoi, mai este Amanda Holden, în vârstă de 50 de ani, care își expune corpul sexy la intervale foarte regulate.

De ce pozează femeile de peste 50 de ani în costume de baie

Generațiile anterioare de femei în vârstă au fost în mare parte marginalizate de societate, pe măsură ce corpul și scopul lor au devenit treptat redundante.

Corpurile lor nu mai erau mașinăriile de fertilitate pe care obișnuiau să fie.

Vremurile se schimbă, urmașii lor plecaseră de acasă și se aștepta ca ele să își continue viața în mod conservator și să fie exilate într-un fundal cenușiu de modestie, moderație și un fel de ambivalență socială deformată.

Au fost excomunicați și condamnați, pur și simplu pe baza vârstei lor. Nimeni nu voia să le audă vocile, cu atât mai puțin să le vadă trupurile.

Dar vremurile se schimbă și, deși multe dintre numele pe care le-am menționat au corpuri magnifice.

Dar o singură privire la picioarele lui Sharon Stones și vă puteți da seama că sunt picioarele unei femei care a pășit pe acest pământ timp de șase decenii – nu sunt perfecte sau sportive sau îngrijite.

Au micile lor defecte și imperfecțiuni, dar te aștepți la asta la vârsta ei, nu-i așa?

Asta nu înseamnă că a trecut de vârsta ei sau că a depășit data de expirare.

Adevărul este că organismul nostru se schimbă, evoluează, se maturizează și, într-o anumită măsură, se deteriorează în mod constant. Este o realitate a vieții.

Actrița Nadia Sawalha, în vârstă de 57 de ani, și frumoasa Denise Welch, în vârstă de 64 de ani, defilează adesea pe rețelele de socializare doar în lenjerie intimă sau în bikini.

Chiar și Saira Khan, de 53 de ani, faimoasa Ucenică, este mai mult decât fericită să își arate liniile și părțile sale șubrede.

Uneori, aceste femei își etalează pierderea sau creșterea în greutate, însă, în esență, în marea majoritate a timpului, ele vor doar să-și scuture fundul, vor să ți-l arate în față pentru că vor ca vârsta și corpul lor să fie acceptate.

Poate că lucrează în showbiz, dar, în esență, aceste femei sunt oameni foarte “normali”.

Corpurile lor se dovedesc cu siguranță a fi o reprezentare mai realistă a unui corp de peste 50 de ani decât J-Lo sau Sharon Stone.

 

 

citește și...